Lektoři jsou důležitou součástí Školy Populo. Pro naše lektory každý den aktualizujeme pestrou nabídku volných kurzů, ke kterým se mohou přihlásit a neřešit další komunikací mezi ním a klientem. Vše vyřešíme za lektora a lektor se může bez starostí připravovat na své lekce.

„Na Škole Populo se mi líbí, že mi při doučování odpadla starost s hledáním nových klientů a se zařizováním kurzů.“


Jak vnímá Zuzka lektorství ve Škole Populo?

Smyslem působení ve Škole Populo je vidět výsledky 'mých' dětí. Nejedná se jen o zvládnuté přijímačky, maturitu nebo jedničku z diktátu, ještě víc mě těší, když vidím, že si mí studenti začínají věřit a výuka pro mě není strašidelná a nepříjemná věc. Na konci kurzu dost často odchází úplně jiný člověk, než který nastoupil, zdravě sebevědomý a schopný zvládat stres.

Co říká Zuzka o Škole Populo?

Asi nejvíce oceňuji to, že je mi po absolvování vstupních pohovorů a testů do značné míry ponechána volná ruka. Možná právě proto, že nejsem původně pedagog, učím trochu jiným stylem než podle nudných povinných osnov. Studenti a rodiče si toho váží a já pak vidím odměnu největší, když si na konci roku odškrtávám všechny děti, které si zvládly splnit svůj cíl, ať už byl jakýkoli.