Největší studentský festival MAJÁLES je po roce opět zde - v Hradci Králové  24. dubna, v Praze 1. a v Brně 7. května.


 

A díky Fajn brigádám na něj můžeš získat lístky zdarma :-D

 

 

V rámci akce Majáles 2015 tě čeká tradiční Stavba májky, majálesový měsíc studentů, majálesový průvod, Majáles Open Air, volba krále a miss Majáles.

 

 

No a hlavně vrchoj Majálesu - luxusní obří párty, se skupinami jako např.  CHINASKI, TOMÁŠ KLUS, MICHAL HRŮZA, MANDRAGE, INEKAFE, WOHNOUT, VYPSANÁ FIXA a mnoho, mnoho dalších kapel...

 

 

 

Standardně si lidé lístky kupují - ty však třeba nemusíš :-)

Fajn brigády 3 štastlivcům nadělí celkem 6 lístků zcela zdarma.

 

Hrajeme o 2 lístky do HRADCE, 2 lístky do PRAHY a 2 lístky do BRNA.

SOUTĚŽ JIŽ SKONČILA, výherci jsou:

 

HRADEC - paní Veronika

PRAHA - paní Kateřina

BRNO - paní Lucie

 

 

A jaká byla správná odpověď? 

V 1 dni jsme Vám všem poslali přesně 351 nových nabídek brigád, což je opravdu pořádná nálož brigád :-o Výherní tipy byly opravdu veelmi blízko! Ostatní nezoufejte, soutěžit o lístky budeme i další rok, šance bude opět :-)

 

 

 

 

JAK MŮŽEŠ JEDNODUŠE LÍSTKY ZÍSKAT?

 

Tak zaprvé - věrnost se vyplácí :)

Fajn brigády rádi dají lístky svým příznivcům jako odměnu - je potřeba být fanouškem brigád na Facebooku a také mít aktivovaný bezplatný odběr nových brigád; jestli nááááhodou ještě nemáš aktivovanou tuto oblíbenou službu, rychle to dožeň ZDE >>

 

 

Zadruhé - lehká otázka :)

Fajn brigády jsou nejnavštěvovanějším specializovaným portálem na brigády, s NEJVĚTŠÍ nabídkou brigád v ČR. Nabídky brigád (nebo i práce na náš pracovní portál www.inwork.cz) zadává či zadalo již téměř 6 000 firem a tisíce soukromých osob. 

 

V dubnu 2015 padl také rekord v počtu nových ručně zadaných brigád za 1 den (které registrovaným uživatelům posíláme na email) - a my se Tě tedy ptáme:

 

 

Kolik nových nabídek brigád jsme vám v tento nejúspěšnější den poslali zdarma na email?

(nápověda: možná se někdy objeví na našem Facebooku).

 

 

Napiš nám svůj tip na email: soutez@fajn-brigady.cz.  V emailu uváděj telefon pro snadnější kontakt v případě výhry, v předmětu emailu pak město, kam chceš lístky získat. Jestliže odpovíš včas a jsi nám "věrný," pak jen stačí co nejpřesněji tipnout odpověď, a lístky jsou tvé ;-)

 

Každý může tipovat pouze 1x - nicméně když jdeš na Majáles s přítelem, přítelkyní, kamarády aj., tak ať si tipne každý z vás, zvýšíte tím šanci na výhru.

 

 

Vaše Fajn brigády!