Už máš nainstalovanou naši mobilní aplikaci Fajn brigády a chceš si co nejdříve sehnat přivýdělek svých snů?

 

Mrkni na naše tipy a budeš mít tu nejlepší šanci uspět mezi ostatními uchazeči!


Ulov si svou brigádu díky naší mobilní aplikaci. Pamatuj na to, že je rozdíl, zda pošleš odpověď jako 1. nebo 30., tak nenech nic náhodě a buď připraven/a po celý den. No a abys nemusel/a být pořád v pozoru, tak je tady mobilní aplikace Fajn brigády, která to udělá za tebe. Jaká máme pro tebe doporučení?

4 tipy pro získání brigády přes apku

1) I když si hned brigádu nevybereš, určitě apku NEODINSTALOVÁVEJ, protože maká za tebe. Každou hodinu se do ní po celé ČR přidávají nové fajn nabídky a třeba právě ta další může být přesně pro tebe.

 

Jak se objeví nová brigáda, která splňuje tvoje kritéria (z nastavení) - aplikace ti pošle upozornění, abys o ní věděl/a mezi prvními :-) Proto radíme apku neodinstalovávat, je to o moc snažší než hlídat brigády ručně :-)

 

2) Vždy na brigádu reaguj přes tlačítko ODPOVĚDĚT NA INZERÁT. Zvýšíš tím šanci na svůj úspěch a navíc se tvá odpověď snadno dohledá v e-mailové komunikaci.

 

3) Po odeslání odpovědi doporučujeme i ZAVOLAT, pokud je v inzerátu uvedené také telefonní číslo. Potvrdíš tím, že tvůj zájem je velmi vážný.

 

4) Připoj k odpovědi i ŽIVOTOPIS, opět si tím přidáš plusové body a máš větší šanci brigádu získat.

Jak výběr brigády v apce funguje?

1) Mrkneš do NASTAVENÍ BRIGÁD, kde si vyplníš základní údaje o sobě a lokalitě, aby ti chodily jen upozornění na vhodné inzeráty.

 

2) Nastavíš si frekvenci UPOZORŇOVÁNÍ NA BRIGÁDY. Za nás doporučujeme „Hned jak se objeví”, ať ti žádná parádní nabídka neunikne a odpovíš jako první.

 

3) Vyplníš si ŽIVOTOPIS, abys ho neustále nemusel/a hledat v telefonu a rychleji odpovídal na nabídky, co ti pošleme v notifikacích.

 

4) Necháš apku PRACOVAT ZA SEBE a počkáš na nová upozornění. Inzeráty se po celé ČR přidávají každou hodinu, takže i když si nevybereš hned napoprvé, třeba už za pár hodin ti přijde notifikace na jinou parádní brigádu.

 

5) POČKEJ NA ODPOVĚĎ. Pokud to hned napoprvé nevyjde anebo ti inzerent neodpoví, nevěš hlavu. Občas jim dojde tolik odpovědí, že můžou třeba tu tvou přehlédnout. Proto se drž našich tipů a zvyš svou šanci na úspěch.

 

Nastav si upozornění i životopis a získej brigádu jako první!

 

Jak vidíš, tak s naší mobilní apkou je hledání brigády snadné jako matika prvňáčků pro středoškoláky. Tak neváhej a najdi si svou brigádu snů i ty.


Celý tým Fajn-brigady.cz ti drží palce! :-)

 

Mobilní aplikace pro Android Mobilní aplikace pro iPhone