Pan Vladimír MAJESKÝ, strážce v obleku, v týmu M2C 15 měsíců.


Proč pracujete v Mark2 Corporation?

Jsem z menší obce, kde je o práci nouze. Navíc mám už jen 10 let do důchodu a M2C byla jedna z mála firem, která mi nabídla jistotu stálé práce. Dostal jsem se i vlastní chybou do nepříjemné životní situace a M2C mi pomohla si vše vyřešit. Od ubytování, přes zaplacení všech pojištění, až po to, že už opět mám stálý plat, a když je třeba, dostanu i zálohu.

Jaká je atmosféra v práci?

Příjemná, mám férového nadřízeného, který mi v případě potřeby vždy vyšel vstříc a já si svou práci mohl upravit, případně si ji nadpracovat. Stejně tak mám i možnost si přivydělat nad svůj pracovní úvazek a peníze navíc se mi vždy hodí. Velmi mě potěšilo i to, že jsem si nemusel kupovat uniformu. Tu jsem od M2C dostal zdarma, stejně tak jsem dostal první odměny po skončení zkušební 3 měsíční doby.

Jaké firemní benefity jste ve své práci už využil?

Pro mě osobně je tím největším benefitem pracovní smlouva na dobu neurčitou. Využil jsem i jejich pomoc a podporu v zajištění mé zkoušky z profesní kvalifikace a i má mzda taky rozhodně není špatná. Využívám i další firemní motivační program a též i nabídku na firemní sportovní dny. Chci se udržet v kondici a firemní fotbalový turnaj mně jako fanouškovi udělal radost. Doufám, že budu ve firmě spokojený a třeba se i profesně posunu. To by mě před rokem a půl ještě vůbec ani nenapadlo.