Veronika Mišková - sportovní poradce v prodejně Brno Modřice; držitelka dvou bronzových medailí z Mistrovství Evropy v karate


1. Proč sis vybrala právě Decathlon?

Potřebovala jsem práci na částečný úvazek s flexibilní pracovní dobou, která by mě zároveň bavila. A jelikož jsem 100% sportovec každým coulem a v Decathlonu zrovna hledali spoluhráče na oddělení cyklistiky, rozhodla jsem se přihlásit. Teď už to bude 2,5 roku :-).

2. Co tě na práci v Decathlonu baví?

Baví mě hlavně naše oddělení cyklistiky. Neustále se zde něco děje a myslím, že jsem se zatím nikdy nedostala do rutinní nudy. Buď radím zákazníkům, upravuju uličku oblečení, doplňuji produkty do regálů, dělám inventury nebo se věnuji „kreativní tvorbě“ v rámci vystavení produktů, za kterou mám zodpovědnost. Je důležité, aby byly produkty dobře vidět, byl jich dostatek a to ve správný čas. No a kromě toho samozřejmě společné akce jak týmu cyklistiky, tak v rámci celé prodejny.

3. Jak zvládáš skloubit práci v Decathlonu a vrcholový sport?

Mám částečný úvazek, takže nejsem v práci každý den. Trénuji sebe, dále děti v oddíle, zajišťuji oddílu veškerý organizační servis, pracuji, jezdím na soutěže…, občas to vypadá že můj den má víc než 24 h. Občas je to velice náročné, ale já to asi jinak ani neumím a když už mám někdy volný den, tak si tam stejně něco přidám. Naštěstí mám ale chápající vedoucí a zatím se vždy podařilo nějak dohodnout na skloubení pracovních směn a karate světa.