Zajímá tě, jak vypadá brigáda v Pizza Hut, jestli si můžeš udělat vlastní pizzu, jaké tu najdeš kolegy  a jak ji budeš zvládat ke škole? Tohle vše a mnohem víc ti prozradí brigádnice Natálie.


Ahoj, Natálie, jaká je brigáda v Pizza Hut? Přece jen v Čechách je to docela nový typ podniku...

Brigáda v Pizza Hut je skvělá díky tomu, že pracuju v přátelském kolektivu a užijeme si mimo práci i dost legrace. Pozice se člověk zvládne naučit během pár dní a pak už to jede. Hlavně, kdo by nemiloval pizzu? :-D

Je v Pizza Hut něco speciálního, co na jiné brigádě nenajdeš?

Směny si můžu plánovat tak, jak se mi to hodí ke škole nebo osobnímu životu. Do práce se vždycky těším, protože jsme fajn kolektiv a i manažeři jsou v pohodě a hlavně, můžu si každou směnu udělat pizzu podle chuti a to jen za pár kaček :-).

Jak jsi tu spokojená? Jak dlouho tady pracuješ a kolik si zhruba vyděláš za hodinu?

V PH pracuju od začátku, kdy značka přišla do České republiky, takže jsem byla i u otevření první restaurace u nás. Spokojená jsem, jinak bych tu nebyla :-D. Za hodinu neřeknu, ale když za měsíc oddělám alespoň 80 hodin, tak si vydělám 7-9 tisíc, což se mi jako studentce moc líbí.

Čeho si tu nejvíce ceníš? Jaké jsou největší výhody této brigády?

Jak jsem zmiňovala předtím, oceňuju hlavně plánování si směn. Potom určitě slevy do ostatních našich značek, jako je KFC, BK nebo Starbucks. Co je nejvíc super je pizza za pár kaček :-D. A příplatky za víkendy, svátky a noční hodiny mi vydělají další kačku navíc.

Dají se kombinovat brigády se studiem, nebo je to spíš "nestíhačka"?

Při studiu je to úplně v pohodě, záleží na vás, jak si to naplánujete. Já jsem chodila 3x týdně a ještě soboty. Před maturitou jsem trochu zvolnila a nyní se do práce vrhnu po hlavě :-D.

Jaká je tu pracovní atmosféra? Například mezi brigádníky a vedení k vám :-)?

Nezáleží, jestli jste brigádník nebo plný úvazek, manažeři se chovají ke všem stejně. Důležité je samozřejmě, aby vše na směně šlapalo jak má, a pak vám nikdo nebrání v tom se zasmát nebo pokecat. Nový člověk hrozně rychle zapadne do týmu a vůbec se necítí jako nováček.

Setkáváte se třeba i po práci na pivo?

Skoro každý si tady najde přátelé i pro život. Kromě toho, že chodíme sami na různý akce, tak se o nás stará i naše značka. Pravidelně máme skvělý teambuildingy, na kterých si užijeme volný čas společně. Když bych měla uvést příklad, tak naposledy jsme byli na Matějské pouti, před tím na Laser Game. Naše firma dělá akce i pro všechny naše značky dohromady, takže třeba v březnu jsme měli firemní turnaj ve florbale a teď v létě bude fotbal a přehazovaná.

Dala ti práce pro Pizza Hut i jiné věci než vydělané peníze? Získáš například nějaké cenné zkušenosti?

Naučila jsem se komunikovat s cizíma lidma a už se tolik nestydím. Používám tady i cizí jazyky, takže skvělá příležitost k procvičování. Poznala jsem spousty skvělých lidí. A hlavně!! naučila jsem se vyrábět čerstvou pizzu :-).

Co bys chtěla dělat v budoucnu? Máš nějakou vysněnou práci?

Zatím ještě budu studovat a pak bych chtěla dělat práci překladatelky anglického jazyka.