Na jaké pozice se Arcer zaměřuje, jestli je tu fajn kolektiv a co by vám poradil business manager před pohovorem? Přečtěte si náš rozhovor a vše zjistíte.


Jane, jaká je vaše pozice v agentuře Arcer a co vše obnáší?

Moje pozice se jmenuje BUSINESS DEVELOPMENT MANAGER a náplní mojí práce je vyhledávání nových klientů, péče o stávající a objevování nových obchodních příležitostí. Tedy práce v pohybu, na telefonu a e-mailu. Na druhou stranu, žádný den není stejný jako ten předchozí a člověk musí umět reagovat na stále nové situace.

Čím se odlišuje Arcer od jiných pracovních agentur? Jaká je jeho silná stránka?

Silná stránka naší agentury je hlavně otevřenost a upřímnost. Nikdy neslibujeme nic, co nedokážeme klientovi splnit. Dále klienty nerozdělujeme podle velikosti, na každé zakázce pracujeme na maximum. V neposlední řadě to je mladý kolektiv, který se snaží vždy najít řešení a nezná slovo „nejde“ nebo „neumím“.

Na jaké všechny pozice hledáte zaměstnance?

Aktuálně hledáme zaměstnance na pozici elektrikáře pro velmi zajímavého klienta. Dále různé dělnické a operátorské pozice po celé republice. Jsme však rádi za každého uchazeče a umíme poradit či najít odpovídající pracovní místo. Pokud tedy hledáte, chcete práci vyměnit, nebo víte o někom, kdo práci potřebuje - zavolejte nám.

Máte na starosti tým lidí, nebo pracujete sám za sebe :-)?

Všichni ve společnosti ARCER H&M jsme jedna velká rodina, tedy i když nemám přímé podřízené, mohu se obrátit na kolegy stejně jako oni na mě. Naše práce je někdy velmi složitá a stresová, takže je fajn se s kolegy nebo s vedením poradit a najít tu nejlepší cestu.

Upřednostňujete spíše pracovní zkušenosti, nadšení do práce anebo vzdělání v oboru?

Pracovní zkušenost je fajn, ale osobně upřednostňuji nadšení a elán. Chtít pracovat, obětovat se, sebevzdělávat. Každý člověk je jiný a může přinést do nového zaměstnání plno zajímavých novinek nebo poznatků. Ideálem však stále zůstává zkušený, vzdělaný uchazeč s elánem k práci.

Výše platu je v Arceru pevně daná, anebo ji zaměstnanci mohou ovlivňovat?

Platí krásná rovnice – spokojený klient + spokojení zaměstnanci = spokojené vedení ARCER H&M. A tedy i my, zaměstnanci kanceláře.

Co nejvíce oceňujete na práci pro Arcer?

Férový a otevřený management, zajímavé bonusy k platu, fajn kolektiv lidí, společné mimopracovní akce.

Kdybyste potkal sám sebe před 10 lety, dal byste si nějakou radu?

Uč se, studuj, cestuj, poznávej.

Jaká je vaše vysněná práce?

Rozhodně pilot dopravního letadla, hodnotitel Michelinského průvodce restauracemi, profesionální surfař. Ideálně vše najednou.

Nechtěl byste se někdy vrátit do školy :-)?

Velmi rád. Tajně na tom pracuji, tak to prosím nikde neříkejte.

Co byste poradil uchazečům o práci v Arceru?

Nebojte se ucházet o místo v naší společnosti. Hledat lidem zaměstnání a pomoci jim vydělat peníze, je přece fajn. Úžasný kolektiv, podpora vedení a šance ukázat, co ve vás je. Ideální kombinace.