Sháníš brigádu, ale strávíš víc času projížděním portálů než samotnou prací? Když už si nějakou najdeš, tak je jednorázová, takže abys hned po práci začal zase od začátku... My to dobře známe! A proto jsme se rozhodli, že ti vše usnadníme nejvíc, jak je to možný.


Protože naším cílem není hledání - ale nalezení brigády, tak jsme to rozsekli a udělali přímo revoluci v získávání brigád! Teď ti stačí jen mobil, internet a pár minut volnýho času. Máš nudnou hodinu, čekáš na zastávce, kámoš má zpoždění? Jednoduše vytáhneš mobil a máš brigádu vždy po ruce. Nebo prostě počkáš, a jak se objeví vhodná brigáda, skočí ti rovnou na plochu mobilu.

A jak to všechno funguje?

Jednoduše si na Google Play nebo App Store napíšeš do vyhledávacího okna Fajn brigády a vybereš naši aplikaci (poznáš i podle našeho loga) anebo rovnou klikni zde a zdarma stahuj. Nainstaluj si ji a hned můžeš otevřít. Nastavíš si svůj profil, hlavně si promysli, která všechna města tě zajímají a typ brigád (administrativa, manuální, obchod-služby, ostatní). Zvol klidně více druhů i více měst, získáš tak větší výběr nabídek. Pak už jen vyber Nejnovější brigády anebo Všechny brigády.

 

Aplikace Fajn brigády

Náš tip

Nejdřív se podívej na Nejnovější brigády a odpověz tam, máš šanci, že budeš jeden z prvních uchazečů (a budeš tak mít velkou výhodu). Poté můžeš omrknout Všechny brigády, kde už nejspíš někdo odpověděl a nebudeš mít přednost prvního zájemce a musíš tak oslnit svými schopnostmi :-).

 

Když si inzerát celý přečteš, snadno odpovíš pomocí tlačítka ODPOVĚDĚT. Pokud mají zveřejněný telefon, můžeš prostě rovnou zavolat! Jestli ti na brigádě dost záleží, doporučuju přiložit i životopis. Ten můžeš mít buď uložený v mobilu nebo na netu (google disk, mail, pCloud, dropbox,...) a jednoduše ho připojíš, anebo si ho u nás prostě vytvoříš a nezabere ti to ani 5 minut (vyzkoušeno). Samozřejmě si s ním taky můžeš pohrát, vypsat všechny školy, které jsi studoval/a a firmy, kde jsi pracoval/a, přidat nějakou super profilovou fotku...

 

Pokud se ti nějaká brigáda jóó zalíbí, tak si ji přidej do oblíbených a zůstane ti uložená ve tvém speciálním seznamu, kde ji vždy jednoduše najdeš. Ideální je projet všechny brigády, nasázet si vybraný do Oblíbených a pak na jednu za druhou odpovídat. To by bylo, aby nějaká nevyšla :-).

 

S naší aplikací se o brigádě dozvíš mnohem dřív, než se většina lidí dostane k počítači, zapne net, prohlídne všechny nabídky, vloží životopis... Zatímco ty už si budeš někde vydělávat :-)

 

 

Jednoduše už nad ničím nepřemýšlej, stáhni si Fajn apku níže a najdi si brigádu snadno a rychle!

 

 

Google Play políčko

 

App Store políčko