Hledáte nejen brigádu, ale i spolehlivého partnera, který Vám poskytne skvělou pracovní zkušenost? AGENTURA PLUS je tady, staňte se součástí našeho úspěšného týmu a zažijte výhody, které Vám jiné agentury nemohou nabídnout. Zde je deset klíčových důvodů, proč právě my jsme Vaším ideálním partnerem na cestě k úspěšné pracovní kariéře.


1. Úplně bez starostí: Vaše pohodlná cesta k práci, kde se není třeba trápit administrativními a organizačními detaily. Náš tým se postará o veškeré formality, takže se můžete naplno věnovat své práci a užívat si bezstarostného pracovního prostředí.

2. Osobní přístup: Spolehlivý partner na Vaší straně. S AGENTUROU PLUS nejste pouze klientem. Naši odborníci s Vámi budou pracovat individuálně, porozumí Vašim potřebám a zajištění optimální brigády přesně pro Vás bude naší prioritou.

3. Pravidelná výplata: Týdenní odměna za Vaši práci. Finanční stabilita je klíčovým faktorem, na který se můžete spolehnout. S AGENTUROU PLUS dostanete výplatu každý týden. Můžete tak lépe plánovat své výdaje a cítit se jistěji. Vaše úsilí tak bude spravedlivě odměněno.

4. Naše pobočky jsou po celé ČR: Blízko Vás, kdekoliv jste. Díky rozsáhlé síti poboček po celé České republice Vám nabízíme příležitosti pracovat tam, kde se cítíte nejlépe. Nemusíte se stěhovat, abyste našli tu správnou brigádu.

5. Nepřetržitá podpora: Nezáleží, zda máte otázku během dne nebo večera, naše podpora, která je tu od 6-22, Vám poskytne odpovědi a pomoc, když to budete potřebovat.

6. Flexibilní pracovní doba: Vaše brigáda, Vaše možnosti. U nás můžete pracovat tak, jak Vám to nejvíce vyhovuje. Společně vypracujeme pracovní harmonogram, který respektuje Váš volný čas.

7. Krátkodobé i dlouhodobé pracovní možnosti: Volba je Vaše. S AGENTUROU PLUS máte flexibilitu rozhodnout se, zda preferujete krátkodobou brigádu na konkrétní období nebo dlouhodobější pracovní závazek. Můžeme vám pomoci realizovat vaše pracovní cíle.

8. Spolehlivost a jistota: Díky naší solidní reputaci a 25 letech zkušeností máte jistotu, že odměna za Vaši dobře odvedenou práci je pro nás prioritou, proto dostanete svoje peníze vždy včas.

9. Profesionální poradenství: Naši odborníci s bohatými zkušenostmi Vám s úsměvem na tváři a rádi poradí při výběru brigády, která nejlépe využije Vaše dovednosti a schopnosti.

10. Spřátelení se: Připojením se k AGENTUŘE PLUS získáte více než jen práci. Můžete vytvořit trvalá přátelství s kolegy, se kterými budete sdílet pracovní zážitky a společně dosahovat úspěchů.



Čekáme na Vás, přidejte se k AGENTUŘE PLUS ještě dnes a společně budujme Vaši úspěšnou brigádní kariéru!