V prosinci minulého roku jste mohli na 173 středních školách vidět první číslo zbrusu nového magazínu Brainstorm, určeného především pro studenty středních škol. Únorové číslo, které bylo před pár dny vydáno, spustilo mezi studenty nevídaný ohlas.



Brainstorm magazine je totiž časopis přinášející zcela nový pohled na věc. Cílem je ukazovat lidem školu jinak, než v konturách nevýrazné šedi, na kterou jsou zvyklí. Proto seznamuje studenty s možnostmi studia v zahraničí, především v Dánsku a Holandsku, přináší inspirativní rozhovory s mladými lidmi, tipy a rady k maturitám, o stipendiích atd.

 

 

Časopis je vydáván v nákladu 15 000 kusů pětkrát ročně v září, prosinci, únoru, dubnu a červnu. Kromě toho existuje i přidružený web pro aktuální zpravodajství -

 

www.brainstormag.cz

 

 

Únorové číslo, které najdete v elektronické podobě zde, bylo věnované studiu vysoké školy v Dánsku, které patří mezi nejlepší v Evropě a pro studenty z EU je zdarma. V dubnovém čísle se budete moci dočíst o studiu a životě v Holandsku a najdete zde i exkluzivní rozhovor s kapelou Lake Malawi, následovníkem Charlie Straight. Časopis je dodáván zdarma do stovky českých gymnázií. Přejeme příjemné počtení!