Jakub Eis, bezpečnostní manažer, v týmu Mark2 Corporation více než 8 let.


Čím si vás práce v Mark2 Corporation získala a co se vám na ni líbí?

Moje práce není rutina, stereotyp. Každý den je jiný a to mě, akčnímu člověku, naprosto vyhovuje. Jsem fanda moderních technologií, jsem hračička a kde jinde bych měl větší možnosti a přístup k moderním technologiím v oblasti bezpečnosti, než u specializované firmy. Navíc mě i těší, že je to práce s lidmi a především pro lidi.

Co pro vás znamená být zaměstnancem u velké bezpečnostní agentury?

Jsem ve stálém pracovním poměru, což v tomto segmentu není vždy pravidlem. Všechna pojištění, odvody nebo i osvědčení, školení či zkoušky profesní kvalifikace za mě řeší můj zaměstnavatel. A já se díky tomu mohu soustředit jen na svou práci. Také mám jistotu toho, že mi vždy ve výplatní den přijde výplata a já přesně vím, kolik to bude. Mám nárok na dovolenou i odměny za mou práci a mohu, coby zaměstnanec, využívat všech firemních benefitů a motivačních programů, které mi můj zaměstnavatel M2C nabízí.

Kde se vidíte v práci za 10 let?

Věřím, že to bude stále v týmu M2C. Za těch 8 let jsem již na třetí pozici, stále stoupám výše ve své kariéře a toto je má první manažerská pozice. Pokud budu i nadále úspěšný, tak mám šanci se posunout ve své kariéře opět výše a mít jak větší odpovědnost, tak i větší plat. Na M2C se mi líbí i stále téměř rodinné prostředí, řada lidí se zná jménem, a když je třeba, tak i mí nadřízení nemají žádný problém zastoupit kolegu, který je zrovna nemocný a pracovat s námi. A to se cení.