Menším či větším výzvám čelím každý den a jsou to vlastně ony, které mě posouvají dál.


Proč jsi zvolila společnost Adecco pro práci, čím tě zaujala?

Své předchozí působiště jsem opouštěla po 8 letech úspěšné spolupráce s touhou po změně a nových zkušenostech. Oblast personálních služeb pro mne byla velkou neznámou a spolupráce s Adecco lákavou výzvou. Rozhodující bylo zjištění, jak svou kvalitní prací můžete ovlivnit životy a další vývoj firem, pracovních týmů, konkrétních osob. Přátelský a sympatický tým Adecco byl třešničkou na dortu.

Jaká probíhala tvoje cesta k úspěchu?

Začínala jsem v době stagnujícího trhu jako Branch manažer pobočky v severních Čechách. S podporou vedení a díky spolupráci celé řady vynikajících kolegů se nám podařilo posunout region na jeden z nejúspěšnějších v Čechách. Krok za krokem jsem získávala další a další významné klienty a již tehdy jsem startovala jejich spolupráci s dalšími regiony. Moji nadřízení mi projevili důvěru a svěřili mi pozici Key Account Managera a tím péči a akvizici o klíčové klienty Adecco. Vytvářela jsem síť strategických klientů a současně i novou divizi společnosti, která je dodnes nejvýznamnější součástí Adecco v Čechách. Mojí aktuální změnou a výzvou je posun na pozici Operations Director související s řízením všech poboček v ČR.

Co ses naučila? Co ti práce v Adecco dala?

Především si cením maximální podpory mých nadřízených a kolegů. Díky jejich pomoci a důvěře jsme udělali velký kus práce, na kterou jsem hrdá. Menším či větším výzvám čelím každý den a jsou to vlastně ony, které mě posunují dál a dál. Práce v Adecco je jednoduše jako bonboniéra – nikdy předem nevíš, jaký bonbon rozbalíš a nejlepší na tom je fantastický tým, se kterým se mlsá prostě úžasně.

Jak vidíš svojí budoucnost dál?

Na palubě Adecco? Jak jinak než v těch nejlepších barvách!