Nejzajímavější část mé práce jsou návštěvy našich klientů. Většinou vás provedou svou výrobou a dostanete se do prostor, kam byste se normálně nedostali.


Co jste musel splnit, abyste získal současné místo?

Do Adecco jsem nastoupil na studentskou stáž a během dvou měsíců jsem si vyzkoušel základní agendu na pobočce. Poté mi byla nabídnuta smlouva na pozici Researcher a po dalších dvou měsících jsem byl povýšen na aktuální pozici Konzultant.

Jak vypadá váš typický pracovní den?

Každý pracovní den je svým způsobem jiný. Jelikož mým úkolem je najít správné kandidáty pro naše klienty, tak většinou začínám jejich hledáním. Přes den mám domluveno několik pohovorů s kandidáty, aktivně také komunikuji s firmami a řeším jejich potřeby. Nejzajímavější část mé práce jsou pak návštěvy našich klientů. Většinou vás provedou svoji výrobou a dostanete se do prostor, kam byste se normálně nedostali.

Co považujete za svůj největší úspěch v Adecco?

Za svůj největší úspěch aktuálně považuji dvě věci. Za prvé to, že se mi podařilo poměrně v mladém věku a při studiu dostat na velmi zajímavou pozici. Jako druhý největší úspěch pak osobně pokládám to, že jsem v měsíci svých státnic dokázal dvojnásobně překonat svůj fakturační cíl.

Jak se vám líbí prostředí, kde pracujete?

Prostředí, ve kterém pracuji, tvoří hlavně moji kolegové. V Adecco je kolektiv mladý a možná i proto spolu skvěle vycházíme a tvoříme dobrý tým. Velmi často se také vídáme i mimo práci a rádi zajdeme společně na pivo. Kanceláře Adecco jsou moderní a velmi příjemné. V rámci společnosti dodržujeme dresscode, který podle mého názoru vytváří lepší image firmy. Velmi oceňuji firemní benefit ve formě multisport karty, protože ve svém volném čase se věnuji fitness. Díky pravidelným školením si rozšiřuji kvalifikaci pro svoji pozici. Letos chci využít benefit příspěvku na jazykové kurzy - konverzace v angličtině a příští rok plánuji kurz španělštiny.

Vidíte ve firmě prostor pro svůj kariérní růst?

Jelikož je Adecco velkým nadnárodním korporátem, tak je kariérní růst samozřejmě reálný. Každý rok jsme také motivováni různými soutěžemi. Já osobně bych rád nasbíral dostatek zkušeností k tomu, abych jednou mohl vést nějaký velký projekt, kterých je v Adecco několik.