Šílené nápady vydělávají miliony! O těch nejbizarnějších jsme vám už jednou psali, můžete si je připomenout zde.
Mnoho lidí takový „praštěný“ podnikatelský záměr opravdu má, vzniká většinou s kamarádem v hospodě po pár pivech a bohužel u toho i zůstane. 


Pak lidi těch pár piv zaplatí, odejde a ráno s kocovinou vzpomínají: „Pamatuješ, jak jsme vymysleli, že budeme dělat... Tohle a tohle?“ A následuje už jen výbuch smíchu. Když se ale podíváte níže, uvidíte, jaká je to škoda! Udělali jsme malý průzkum a ty top bohužel NENAPLNĚNÉ podnikatelské záměry jsme pro vás vypsali. Třeba vás to nakopne a nezůstane to jen u keců a své kariérní sny proměníte ve skutečnost. A budete za vodou :-D.

1. Prodej tepla domova v mikrotenových sáčcích 

Je váš pokoj studený a prázdný? Je tady řešení, koupíte si teplo domova v sáčku, dojdete domů, vypustíte ho a zažijete ten krásný pocit… Teplo domova… Které pro někoho znamená praskání dřeva v krbu, pro jiného voňavý byt s mužem, který uklidí a navaří, a hodné děti, to všechno můžete mít! Vše by fungovalo asi na základě placebo efektu, jak jinak :-D.

2. Vznik vlastního státu

Zdálo by se, že to možná nebude nic těžkého, jen bude potřeba… Najít si území, kde nikdy nikdo nebyl a prohlásit ho za své… Pak už jen (asi s pomocí kamaráda, se kterým jste na tento nápad přišli) vytvořit vládu, navrhnout ústavu a nastolit právní řád. Vymyslet vlajku. Někde nějak sehnat lidi, kteří budou chtít být občany vašeho státu. A je to! Váš stát může být zcela jiný, třeba se v něm bude akceptovat úplně všechno a lidi se tam budou cítit uvolněně a svobodně. Nebo naopak, pokud si chcete dokazovat nějakou důležitost, můžete pokutovat úplně všechno. Bude to jen na vás. Jak jednoduché :-D!

3. Vyšlechtění nového druhu brambor

Budou už oloupané! Vysvětlovat k čemu to bude dobré je pro všechny kuchařky zcela zbytečné….

4. Služba drink and care

Obdoba služby drink and drive, jen určená pro rodiče. Umíte si asi představit, jak tento nápad vznikl. Sešli se dvě spřátelené rodiny, že si jen tak popovídají, děti si pohrají… Ale i rodiče jsou jen lidi .A když spolu popíjí a nevypadá to, že by se zábava chtěla ukončit v osm večer, kdy děti už přeci mají jít spát, zavolají paní, ta dojede s dostatečně velkým autem, všechny děti nabere, vezme je někam, kde je uloží, pak vyčká až rodiče vyspí kocovinu a děti vrátí… Šťastné a veselé.

5. Degustace prdů

Asi trochu nechutné, ale vzpomeňte si na přátele, když to někomu uteče a hledají mezi sebou pobaveně viníka, kdo to asi tak byl, čichají k sobě… Tady by se za to nikdo nestyděl, právě naopak! Po zaplacení poplatku by se podávali jídla způsobující plynatost, a když to na někoho přijde, odborná komise bude hodnotit všechno, co se dá... Sílu, zvuk, smrad a tak všechno. Fujky. Pak se samozřejmě vyhlásí vítěz, král prdů – Větrník.

6. Speciální obchoďák pro zubního technika

Tady je taky jasný, kdo asi byl strůjcem nápadu. Obchoďák by měl chodit jen tak po ulici, všímat si lidí, kteří se smějí a mají opravdu křivé zuby nebo žádné. Nebo klidně i krásně rovné. Základem bude přesvědčit je o neskutečně křivém chrupu a dávat doporučení na výrobce zubních aparátu, které, jak všichni víme, nejsou levná záležitost. Takže zde se dá předpokládat, že pokud dojde k obchodu, bude se mít obchodní reprezentant opravdu dobře.

7. Mikrovlnka na popcorn do kabelky 

Pro případ nouze v krizových situacích pro závislé na popcornu.

8. Vymítač fobii

Může to být jen člověk, který nemá fobii opravdu z ničeho. Bude teda specializovaný na všechno. Tyto lidi z toho dostane jak jinak než tím, že třeba někoho, kdo má šílený strach z výšek, vezme na mrakodrap a bude mu po celou dobu oporou, aby svůj strach překonal. Nebo se s ním zavře do terária s hady nebo pavouky. Potopí se s ním hodně hluboko. Pokud se to povede, a jedinec se své obtěžující fobie zbaví, bude chtít samozřejmě nemalý poplatek.

9. Prodávání děr ze sýru ementál, tzv. dementálů

Co k takové absurditě napsat? To se ani nedá :-).

10. Léčebna pro všechny, kteří mají tyto nápady

A tím bychom to uzavřeli :-D.

 

A co ty? Napiš nám do komentáře, jaké byly tvé byznys plány, na které z nějakých důvodů (třeba absolutní nerealizovatelnost) nakonec nedošlo. Jsme na vás zvědaví :-).