Již čtvrtým rokem spolupracujeme s kanadským resortem v provincii Alberta, resort sídlí ve městě Jasper. Díky spokojenosti s českými zaměstnanci přiletí zástupci resortu 18-19. ledna 2014 do Prahy. V resortu již pracovalo více jak 60 Čechů, kromě Kanaďanů zde například pracují také Australané.

 

Přečtěte si více o nabízených pozicích a práci, výdělcích a dalších věcech. Na stránce dole se také můžete podívat na video některých dřívějších účastníků programu. 


NABÍZENÉ POZICE

Resort nabízí pozice v restauracích, housekeeping, maintenance a další... 

PRO KOHO JE PROGRAM URČEN

Pro občany ČR a SR, kterým je mezi 18-35 lety (nutné pro udělení pracovních víz).

NUTNÉ FINANČNÍ ZDROJE

Letenka, programové poplatky, zdravotní pojištění, doprava do místa, kapesné - to vše odhadujeme na 60 000 Kč.

MOŽNÉ ODHADOVANÉ PŘÍJMY

Protože pomáháme s daňovými přiznáními v Kanadě našim účastníkům programu z minulých let, víme, že hrubé výdělky za 3-4 měs. práce v resortu se pohybovaly mezi 6000 - 10000 CAD =120 000 - 200 000 Kč. 

OBDOBÍ PRÁCE

Konec května až konec září tvoří hlavní letní sezónu, která je turisticky velmi živá až do samotného konce. Někteří účastníci poté změní místo práce a stěhují se například do Vancouveru, jiní využívají možnost cestovat a poté se vrátit do resortu na zimní sezónu.

UBYTOVÁNÍ

Je zajištěné zaměstnavatelem, částka je srážena z výdělku. 

VÝDĚLEK

Pohybuje se kolem 12,5 CAD za hodinu, obsluha v restauracích získá spropitné - nutná je vynikající angličtina a předešlé zkušenosti.

POHOVORY

Konají se 18-19.1. 2014 a díky velkému očekávanému zájmu je nutno nás kontaktovat a poslat své CV v AJ. Po předběžném potvrzení vaší žádosti vám garantujeme místo na veletrhu.

JAK MÁ VYPADAT VÁŠ ŽIVOTOPIS

Váš životopis musí být v Angličtině a musí obsahovat co nejvíce informací o předešlých pracovních zkušenostech, i kdyby byly třeba jen sezónních. Vaše vzdělání umístěte v životopise až pod pracovní zkušenosti. Pro účast v programu nemusíte být vysokoškoláci - zaměstnavatele zajímají více vaše zkušenosti a pracovitost.

POČET POZIC

Resort bude najímat na 60 pozic.

CO KDYŽ NEUSPĚJU

Spolu se zástupci resortu přijede i partnerská Agentura INTERNEX, s níž spolupracujeme již 4 roky a s níž jsme mimo jiné umísťovali Čechy na Olympiádě ve Vancouveru. Zástupci INTERNEX vám rádi nabídnou pozice v programu City Placement, což jsou pracovní programy ve Vancouveru a Torontu. V letech minulých po konání veletrhu následně do Kanady odjelo více jak 90% účastníků veletrhu.

 

Zašlete nám životopis v anglickém jazyce na m.pospisilova@czech-us.cz. Domluvíme s vámi další kroky vedoucí k účasti na veletrhu.

 

 

Autor: Přemysl Piskač, Czech-us, 18.12. 2013