A jak se vám naše Fajn-brigády líbí?

 

Udělali jsme malý průzkum a máme tady výsledky. Naštěstí se vůbec nemusíme bát jít s barvou ven :-). Všechno, co se vám líbí – zůstává anebo se ještě víc vylepší, co pokulhává – doladíme :-).

 

Děkujeme všem za vás čas, protože na vašich názorech nám záleží a vaše podněty nás posouvají vpřed.


Na co jsme se vás zeptali...

Představ se nám křestním jménem :-)

 

Uveď svůj věk

 

Co se ti na našich stránkách líbí nejvíc?

 

Co bychom mohli zlepšit?

 

Jak jsi spokojen/á s přehledností a vzhledem našich stránek?

 

Jak se ti líbí Facebookové stránky Fajn-brigád?

 

Jaký máš názor na naše články a rozhovory?

 

Jak jsi spokojen/a se službou zasílání brigád na email (newsletter)?

 

Kolik brigád jsi už přes naše stránky našel/a (a účastnil/a se jich)?

 

Jaký druh brigád tě nejvíc zajímá, v jakém oboru jsi brigádničil/a?

 

Co zajímavého nebo vtipného se ti přihodilo při hledání FAJN brigády nebo přímo na nějaké FAJN brigádě?

 

A jak jste nám odpověděli...

 

Hanz, 22
Na Vašich stránkách se mi líbí pravidelný přísun brigád na mail a celkově jsem spokojený s tím, jak Váš portál funguje. Na Vašem Facebooku naleznu fajn tematické vtipy :-D. Ani zasílání brigád na email není co vytknout, je to pecka. Přes Fajn- brigády jsem našel celkově 6 brigád, kterých jsem se i účastnil. Zajímám se spíš o jednoduché manuální, administrativní brigády, ale i asistentské. 

 

Jiřina, 39
Fajn-brigády jsou super v tom, že je tam opravdu velký výběr brigád a spousta z nich je i zajímavých a  netradičních. Jsem celkově spokojena se vzhledem i přehledností, na Facebooku jsou dobré vtípky, články jsou inspirativní a dobře se čtou. Taky si nechávám posílat newsletter. Na pár brigád jsem odpovídala, ale bohužel neúspěšně.

 

Michaela, 30
Líbí se mi, jak prezentujete nabídku brigád, stránky jsou přehledné. To platí i pro vaše Facebookové stránky, dozvím se tam hodně informací. Přehled mi dávají i emaily s nabídkou brigád. Zatím jsem nenašla brigádu, které bych se i účastnila, protože jsem zaregistrovaná jenom krátce. 


Lenka, 34
Je super, že máte i Facebook a v článcích se dozvím vždy něco nového. Stránky netřeba moc vylepšovat, líbí se mi tak, jak to je, možná kdyby bylo víc nabídek pro matky s dětmi, které potřebují jenom ranní směny. Vymyslet pro ně extra rubriku. Ještě mě napadá, že by bylo dobré mít víc Facebookových stránek, extra pro matky s dětmi, extra pro muže nebo Facebook se zaměřením na brigády a zájmy jako hudba - klávesáci, zpěváci, kytaristé, DJové... Ten Facebook je totiž bomba, zajímalo by mne, kdo tyto stránky vymyslel a kolik lidí se na příspěvcích podílí. Newsletter na email zas nepomohl jednom mně, našla jsem takto brigošku i pro známou (roznášení letáku pro Kaufland).

 

Anna, 20
Vždy u vás najdu zajímavé pracovní nabídky, mohlo by jich být víc, například z administrativy, která mě zajímá. Facebook je poutavý a stránky mi přijdou přehledné. Zajímavé jsou  i články.

 

Michaela, 27
www.fajn-brigády.cz jsou supr stránky, opravdu fungují. Chodí mi dostatek brigádních příležitostí z mého okolí, už 4 krát mi to přineslo brigádu, určitě si nechám newsletter zasílat i nadále. Jednou jsem našla práci z domova, pak jsem pracovala s angličtinou, v retailových obchodech, a v bance.  Se stránkami jsem maximálně spokojená, mrzí mě jenom, že nestíhám číst články (péče o dítě :-)).

 

Jitka, 28 
Přehledné stránky, filtry, podle kterých si můžu nastavit to, co právě potřebuji, snadné vyhledávání. Uvítala bych automatické zasílání poptávky na email i bez nutnosti registrace. Facebook je fakt fajn, vidím aktuální nabídky brigád, které nejsou nudné. Články a rozhovory vždy zaujmou, dobře se čtou a dá se u nich i pobavit. Nemám ráda "chytré" články od lidí, kteří ani neví, o čem píší, takže za mě super. Našla jsem u vás spoustu brigád a za poslední měsíc jsem se účastnila cca 10 přijímacích řízení a pohovorů. Brigádu už teď nehledám, našla jsem :-). Dělám na pasivní lince. Jako matka na MD jsme hledala jakoukoliv brigádu, která se mi podřídí s časem. V jeden týden mě nakonec ale přijali na 4 brigády a pak bylo celkem těžké se rozhodnout. Ve finále jsem se doufám rozhodla správně.

 

Katka, 20
Za největší přednost vašich stránek považuju její přehlednost, opravdu velký výběr brigád a zasílání těchto brigád na email podle mých kriterií. Jediný problém mám s oranžovou barvou, protože není moje oblíbená, ale to je jenom detail. Články jsou na parádu, díky jednomu jsem zjistila, že máme v Brně Kaplického chobotnici. Brigád jsem u vás objevila moc, i když jsem se nakonec účastnila jenom jedné. Jinak si prohlížím nejvíc hostessing, rozdávání letáčku, výpomoc na festivalech. Na jednom jsem měla prodávat nápoje ve stanu, kam mohl přijít kdokoliv, nakonec jsme se sestrou ale skončily ve VIP stanu a tam bylo mnohem víc zábavy :-).

 

Bára, 24
Stránky jsou přehledné, jejich vzhled bych si dokázala představit trochu atraktivnější. Zajímám se hlavně o pozice prodavačky v obchodě. Našla jsem přes vás 2 brigády, kde jsem poznala spoustu nových přátel.

 

Dominika, 28
Poučné články, Facebook mi taky usnadňuje hledání a díky newsletteru mi neuniknou nové brigádky. Zajímají mě hlavně promo akce, kde se dá přivydělat, a byla jsem celkem na čtyřech.

 

Kateřina, 21
Vaše stránky na mě působí celkově dobře, jsou intuitivní i jejich design je ok.

Našla jsem přes vás 2 brigády. Není vám co vytknout, i články jsou super!

 

Janča, 27
Stránky jsou v poho, líbilo by se mi, kdybych se přes logo firmy mohla překliknout k brigádám společnosti. Články jsou fajn, ale nemusely by být tak dlouhé. 

Facebook je boží! Našla jsem přes vás 2 brigády, a to v administrativě.

 

Tereza, 27
Líbí se mi, že se na vašich stránkách vždy dobře zorientuji. Bylo by fajn, kdyby tam bylo víc obrázků a citáty různých zajímavých lidí. Jinak jsem spokojená, i rozhovory jsou super, mohlo by tam toho být víc z reálných brigád. Nastavila jsem si i pravidelné zasílání brigád na email, občas jsou irelevantní, ale s tím se nedá nic dělat. Našla jsem 3 brigády, a to v administrativě a prodeji. Jednou jsem na brigádě vážila ovoce a celý den jsem se učila nazpaměť kódy, abych večer byla mistr a zákazníci byli tak milí, že si se mnou o tom povídali. Večer už se mě chodili ptát i na věci z ostatních sekcí (maso, pečivo), že prý jsou jinde prodavačky protivné... :-D

 

Tomáš, 28
Na stránkách jsem se zaregistroval až teď, takže ještě vše nemůžu posoudit, ale vzhled je skvělý, mám v plánu si nastavit i zasílání brigád na email. Uvidíme, zda mi to pomůže, zajímám se o marketing a IT. Mám i nějaké záměry a v budoucnu chci využít stránky i jako inzerent.

 

Petra, 25
Rozsah nabízených brigád je supr, články jsou moc zajímavé a inspirativní, člověk se něčemu vždy přiučí. Na zasílání newsletteru se mi líbí, že se dá nastavit, jelikož mi jich někdy chodilo až tak moc, že to působilo jak spam. Vše jsem si ale nastavila a už je to ok. Hlavně tedy personalistika a administrativa v mém kraji. 

 

 

Chceš se zapojit a říct nám taky, co bychom mohli na našich stránkách zlepšit, popřípadě, co se ti líbí?

 

Napiš do komentu níže. Děkujeme :-)