Zdeněk a Bára, kteří pracují na pozici recruitera Vás provedou výběrovým řízením. V momentě, kdy Vás zaujme pracovní nabídka a odpovíte pomocí formuláře, máte jistotu, že se Vám ozveme. V případě, že si nejste jisti, jestli je pracovní nabídka ta pravá pro Vás nebo máte jakékoli dotazy, jsme Vám k dispozici na telefonu.


Co čeká uchazeče o práci?

Na pohovoru s Vámi probereme detail pracovní pozice. Představíme naši společnost, konkrétní pracovní nabídku, probereme, jaké máte zkušenosti, předpoklady k dané práci, Vaše očekávání a požadavky. Můžete se nás na cokoli zeptat a udělat si tak přesný obrázek o tom, co by Vás u nás čekalo. Sázíme na komunikaci a lidský přístup. Jsme Vám také k dispozici po celou dobu výběrového řízení, od prvotního telefonátu, až po případný nástup.


McDonald's crew

Čím se lišíte od ostatních zaměstnavatelů?

Rozmanitostí nabídky pracovních pozic. Jak už jsme zmínili, jako recruiteři jsme Vám k dispozici nejen prostředním pracovního portálu nebo emailu, ale také na telefonu, odpověď na jakýkoli dotaz tedy dostanete ihned. Máme také rozsáhlou pracovní databázi a s uchazeči dále pracujeme. V případě, že se tedy stane, že dáme přednost jinému kandidátovi, cesta k nám se Vám tímto nezavírá. V případě jiné, vhodné pracovní pozice, se Vám rádi ozveme.