Co má na starosti technický ředitel a zástupce ředitele OKIN Facility CZ? Přečtěte si medailonek Zdeňka Kulhánka a dozvíte se více nejenom o jeho náplni práce.


Zdeněk Kulhánek

Technický ředitel a zástupce ředitele OKIN Facility CZ

 

Ve společnosti OKIN Facility CZ pracuji více než 10 let. Začínal jsem na pozici Provozního technika na zakázkách PPF a Česká pojišťovna, posléze jsem zastával pozici Provozního manažera na zakázce Raifeisenbank a Philip Morris v Kutné Hoře. V uplynulých 3 letech jsem působil jako Facility specialista na zakázce Komerční banka v Praze. Od června 2019 jsem dostal v naší společnosti příležitost pracovat jako Technický ředitel a zástupce ředitele OKIN Facility CZ a na této pozici jsem do dnešních dní. Věnuji se převážně řízení Technické správy společnosti, revizních činností vyhrazených i nevyhrazených technických zařízení, procesu mandatorního školení zaměstnanců a v neposlední řadě také částečně správě a rozvoji naší klientské sítě. 

 

Setkat se můžete se mnou na centrále naší společnosti v areálu PPH na Praze 9, případně na návštěvě u některých našich klientů, např. v areálu Foxconnu v Pardubicích, v závodech BORGERS v Rokycanech, LOVOCHEMIE v Lovosicích nebo České Zbrojovky v Uherském Brodě.