Nemáte štěstí na brigády a dochází vám dobrá nálada a naděje, že jednou získáte opravdu fajn brigádu?

 

Nezoufejte, nechte se inspirovat Standou, který si u nás našel hned dvě super brigády a hlavně - pokračujte v hledání, protože znáte to... Kdo hledá, najde :-).


Ahoj. Můžeš se nám v krátkosti představit?

Jmenuju se Standa a už 3. rokem studuju na EF TUL - obor Podniková ekonomika.

 

Co teď děláš za práci?

Při studiu mám 2 brigády. Dělám překlady článků (většinou na ekonomické téma)

z angličtiny do češtiny. Dále pak pro jednu společnost, která se zabývá výukou angličtiny, zpracovávám databáze konkurenčních firem. Obě brigády jsem získal přes Fajn brigády, takže můžu vřele doporučit :-).

 

Co jsi dělal předtím?

Předtím jsem vypomáhal při manuálních pracích, které si ale vzhledem ke směru studia nemůžu zařadit do životopisu. To bylo také jedním z několika důvodů, proč jsem práci změnil.

 

Jak jsi se dostal k fajn-brigádam?

K Fajn-brigádám jsem se dostal přes kamaráda, který umístil odkaz na Facebook.

 

Baví tě to co teď děláš?

Překlady anglických článků mě baví, zlepším si znalosti jazyka a navíc si můžu brát práci s sebou na cesty nebo do školy.

 

Jak probíhal pohovor?

Zaměstnavatel z toho nedělal žádnou vědu. Vzhledem k tomu, že dělám práci přes pc, tak pohovor neprobíhal v prezenční formě. Se zaměstnavatelem jsme si vyměnili několik mailů, kde se mě ptal na jazykové znalosti a předchozí zkušenosti. Poté jsem dostal k překladu jeden zkušební článek a byl jsem přijat.

 

A na závěr. Doporučil bys fajn-brigády někomu dalšímu? :-)

Fajn-brigády bych doporučil každému. Práce se tu najde pro každého, kdo je ochotný trochu hledat a na stránky se občas podívá. Nabídek je tu spousta a ty nejlepší jsou hned obsazené.

 

 

 

Nastav si zasílání nových brigád přímo na tvůj email, ať se ti to hledání ulehčí! 

 

ZDE >>

 

 

 

Samuel Krištof