Jste zrovna ve čtvrtém ročníku na střední škole a chcete na vysokou? Nebo už pracujete a toužíte se stát znovu studentem? Právě pro vás je tady veletrh vysokých škol – Gaudeamus.


 

Již VII. ročník Evropského veletrhu pomaturitního a celoživotního vzdělávání Gaudeamus 2014 se koná v období od 28. do 29. ledna 2014 v Praze, a to na výstavišti v Holešovicích (pavilony D a E).

 

Pavilony budou otevřeny od 08:00 do 16:00 v oba dva dny. 

Co můžete čekat?

Na veletrhu se vám představí velké množství českých i zahraničních univerzit, vysokých škol, stejně jako jednotlivé fakulty a obory, které můžete v budoucnu studovat. Velkou výhodou veletrhu je, že se můžete osobně setkat se zástupci vysokých škol, stejně jako se studenty, kteří vám mohou předat osobní zkušenosti a zasvěcené informace o vašem vysněném oboru. A to vše na jednom místě.

 

Pokud nemáte jasnou představu o své budoucnosti, na Gaudeamu si určitě vyberete. Dostanete se ke všem potřebným informacím, které k přijímacímu řízení budete potřebovat.

Přednášky

Kromě obcházení jednotlivých vystavovatelů se můžete jít podívat na některou z připravovaných přednášek. Přednášky budou probíhat během celého veletrhu, a to v pavilonu D.  Na přednáškách se dozvíte vše o představované škole, o studiu i o přijímacím řízení. Navíc můžete vyhrát zajímavé ceny. Vstup na přednášky je zdarma.

Doprovodný program

Kromě klasického představování studijních oborů se můžete zúčastnit také některého z doprovodných programů, které se v rámci Gaudeamu budou konat. Podívat se můžete na výsledky školních výzkumů nebo na úspěšné studentské práce.

Cena

Cena vstupného na veletrh je 80 Kč, v ceně je zahrnut také katalog, který dostane každý návštěvník při vstupu na veletrh.

 

Pokud se ovšem registrujete na oficiálních stránkách veletrhu (www.gaudeamus.cz) dopředu, můžete na vstupném ušetřit. Po přihlášení na veletrh vám přijde potvrzovací e-mail, který si vytisknete. Po předložení tohoto vytisknutého e-mailu na pokladně dostanete slevu 25% z původní ceny vstupného.