Proč celé tyto stránky pro vás tvoříme? Proč se snažíme mít pro vás co možná nejvíce unikátních a zajímavých brigád? Vo co tady de?


Naše motto zní: „Od první brigády k práci snů.“ A naším cílem je, aby se ke své ideální práci posunulo co možná nejvíce lidí. Protože čím více lidí bude dělat to, co je opravdu baví a naplňuje, tím lépe se nám tady na tom světě bude žít :-). 

 

Možná si říkáš, že to není možné, ideální práce tu není úplně pro každého… Je tu ale pro každého, kdo chce a kdo rozvíjí své silné stránky! Je to jen o tom sledovat, co ti jde lehce a co tě baví, u čeho ztratíš pojem o čase a téměř nevíš o okolí. Každý člověk má svůj osobitý talent a je svým způsobem unikát. Neznamená to, že nutně musíš být celebrita, herec, modelka. Někoho může naplňovat i prodávání v obchodě, uklízení, vyrábění nábytku, vaření, práce na stavbě či jiné činnosti.

 

Největší nabídka brigád v ČR

 

Důležité je brát brigády a první práce jako startovací pozici, nemusí to být nutně konečný stav. Tak to mívali naši rodiče a prarodiče, kteří většinou dělali po celý život jednu práci. Bylo to tím, že byla jiná doba, nemohli dělat, co chtěli, často je nenapadlo dělat něco jiného anebo se jim prostě nechtělo udělat změnu.

 

Žijeme aktuálně v nejlepších podmínkách, které jen můžou být! Můžeš si vybrat, co budeš dělat, kdy to budeš dělat, za kolik, s kým :-D. Pořád se bavíme o práci, ale asi cítíš, že možnosti jsou naprosto jiné, než byly kdykoliv předtím.

 

A proto se neboj začít jakoukoliv brigádou, i když třeba nebude úplně podle tvých představ. Je to lepší, než být doma a stěžovat si, že práce není, brigády nejsou, peníze nejsou. Pojď své vysněné práci naproti, i když zrovna úplně nevíš, co by tě bavilo a naplňovalo. Zkušenostmi to můžeš zjistit, protože pokud to ještě někdo neví, práce opravdu neslouží jen k vydělávání peněz. Je to samozřejmě dost podstatný a důležitý motiv, ale díky brigádám můžeš získat tolik cenné zkušenosti, praxi, nové přátelé a zjistíš, co do budoucna chceš a co ne!

 

PS: Na závěr - nemá cenu se s někým srovnávat :-). Možná se jím inspirovat, ale jinak je to dopředu prohraný boj. Ve tvých očích bude vždy někdo, kdo bude pomyslně lepší a úspěšnější... Doplň si, co chceš.

 

Mantra: Buď sám sebou, sleduj, co ti jde, co tě baví, ale hlavně se neboj začít jakoukoliv brigádou.
Např. zakladatel největšího eshopu na světě začínal v prodejně rychlého občerstvení :-).

 

 

Jakou začneš brigádou? Klikni zde a vyber město.