Chceš získat přehled o tom, kam se letos jezdí/létá na dovolenou?

 

Pomáhat lidem vybrat ideální dovolenou snů a ještě si přitom dobře vydělat?

 

Vše můžeš mít!


 

Cestovní agentura Invia, která je jedničkou na trhu, hledá stovky prodejců zájezdů na léto. Zájemcům z jihu Moravy se tak otevírá možnost rozvoje kariéry v oblasti cestovního ruchu. Ale nejen těm.  Standardně se pracuje na brněnské pobočce na ulici Cejl, nicméně v rámci letošní kampaně je možné pracovat i v Praze a Ostravě. V letošním roce jde o největší náborovou kampaň v historii agentury, oproti loňsku přijímá dokonce o stovky sezónních pracovníků více, šanci na získání brigády máš tedy velikou!

 

Můžeš se stát odborníkem v oblasti, budeš lidem pomáhat vybírat ideální dovolenou dle jimi zadaných parametrů. Pozor, nabídku nezaměňuj s aktivním prodejem. Zde jen vyřizuješ požadavky zákazníků, je to zcela o něčem jiném :)

 Invia

 

Nabídka sezónní práce platí od začátku června do konce září. Cestovní agentura Invia však nabízí možnost prodloužení spolupráce a vybudování si úspěšné kariéry v oblasti cestovního ruchu. Práce je aktuálně nabízena na plný úvazek. Společnost však vychází vstříc studentům, kterým poskytuje volno pro splnění studijních povinností. Pozice prodejce zájezdů je tak vhodná jak pro brigádníky, tak pro zájemce o hlavní pracovní poměr. Uchazeči by měli mít dobré komunikační schopnosti a všeobecný přehled. Náplň práce spočívá zejména v telefonickém vyřizování objednávek klientů a zajištění komunikace s cestovními kancelářemi.

 

V rámci spolupráce cestovní agentura Invia zajišťuje všem prodejcům profesionální zaškolení do problematiky cestovního ruchu. Pracovníci tak získají možnost budování si profesní kariéry v tomto odvětví. „Oblast cestovního ruchu je na pracovním trhu poměrně uzavřená komunita, kam není snadné proniknout. Díky dynamickému růstu společnosti si můžeme dovolit nabídnout příležitost novým talentům, kteří mají zájem se v tomto odvětví prosadit. Pozice prodejce u lídra na trhu je pro tyto adepty ideálním startovním můstkem,“ sdělila Irena Tůmová, personální ředitelka cestovní agentury Invia, která je největším českým prodejcem zájezdů přes internet.

 

„Díky pozici jedničky na trhu můžeme nabídnout pracovníkům zcela mimořádné podmínky, které v oblasti cestovního ruchu nemají konkurenci,“ zdůrazňuje Tůmová s tím, že cestovní agentura Invia po dobu pěti týdnů garantuje minimální základ mzdy 18 750 Kč. Díky odměnám pak mzda prodejce může dosáhnout až 30 tisíc korun měsíčně a více, což představuje v odvětví cestovní ruchu nadstandardní výdělek.

 

Cestovní agentura Invia zájemce o spolupráci tradičně oslovuje prostřednictvím specializovaných portálů s nabídkami práce a sociálních sítí. Lidé se mohou přihlásit i na webových stránkách invia.cz/o-invia/kariera.

 

 

 

© Fajn brigády