Informace o pracovním místě
Vaše pracovní náplň: příprava snídaní a večeří formou bufetu pro hotelové hosty příprava obědů pro hotelové hosty příprava minutkové a zážitkové gastronomie blízká spolupráce s šéfkuchařkou restaurací příležitost aktivně se podílet na banketech, recepcích nebo podobných kulinářských akcích špičkové úrovně dodržování hygienických norem
Ozvěte se nám, pokud máte: vyučení v oboru nebo praxi samostatný, zodpovědný a aktivní přístup dobré organizační a profesní dovednosti zájem o gastronomii a kulinářské trendy, úctu k jídlu a nadšení pro práci předpoklady pro týmovou spolupráci chuť se stále rozvíjet a učit
Co Vám můžeme nabídnout: hrubou mzdu 22 000 – 32 000 Kč dle praxe náborový příspěvek ve výši až 10 000 Kč v závislosti na praxi kratší pracovní dobu v průměru 37,5 hodin/týden (placené přesčasy, příplatky za víkendové směny) zázemí stabilní firmy, mzda vždy 15. den v měsíci práci na hlavní pracovní poměr rozpis směn dohodou možnost kariérně a odborně růst, účastnit se gastro seminářů pod vedením odborníků podílet se na tvorbě jídelního lístku moderní vybavení kuchyně benefity – týden dovolené navíc, zaměstnanecké ubytování od 850 Kč/měsíc, personální stravování, pobyty v partnerských hotelech lázní ČR a SR za zvýhodněnou cenu, příplatky nad rámec zákoníku práce, příspěvek na penzijní připojištění, zdarma účet u KB, slevy u obchodních partnerů
#=REKLAMA_FB_DETAIL_DOLE?>Mzda: | 22 000 - 32 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 5 |
Úvazek: | Plný, Zkrácený |
Vhodné i pro: | Absolventi, Důchodce, MD |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Luhačovice |