Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Rokycany >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vyplňování on-line dotazníků

více o nabídce >>

Chcete vyplňovat dotazníky, které Vám budeme posílat na Váš e-mail a získat tak nejenom symbolickou finanční odměnu, ale také možnost ovlivnit, jaké produkty a služby přinesou naši významní klienti na český trh a dozvědět se spoustu zajímavého? Dotazníky můžete vyplňovat odkudkoliv, po cestě z/do práce v MHD, v čekárně u doktora, nebo večer u televize, klidně i při odpočinku na pláži. Účast na každém výzkumu je dobrovolná, stejně tak jako Vaše členství, které můžete kdykoliv zrušit. Za Vaši aktivitu v panelu dostanete odměnu, za kterou si můžete vybrat něco v našem katalogu odměn, nechat si částku zaslat na Váš účet, anebo ji darovat na charitativní projekty z naší nabídky.

Jsme Evropský národní panel, v ČR zatím více známý jako Český národní panel. V ČR působíme již 10 let. Naší hlavní činností je marketingový výzkum trhu a on-line sběr dat pro významné klienty, kteří potřebují slyšet názory svých spotřebitelů.
Hledáme zájemce o členství v našem on-line panelu, kde budete vyplňovat dotazníky na různá témata, za co Vám bude vyplacena finanční odměna.

Jedná se o příležitostní formu přivýdělku, nejedná se o stabilní pravidelní výdělek. Hlavním cílem je vyplňovat dotazníky, které Vám budou chodit na Váš e-mail. Za vyplnění každého dotazníku dostanete odměnu, v přepočtu cca 1 Kč za 1 minutu Vašeho času, tedy za 20minutový dotazník, dostanete cca 20 Kč. Měsíčně můžete dostat pozvánku do 10 i více výzkumů, dotazník můžou mít od 5 minut až po 60 minut, ojediněle i více. Můžete tak ovlivňovat rozhodnutí významných firem, navíc s našimi respondenty sdílíme i výsledky některých výzkumů, a tak máte i možnost vidět, jak si třeba stojíte se svým názorem ve srovnání s jinými respondenty v Česku, nebo i v dalších zemích ENP.

Jakékoliv zpracování dat není žádným způsobem spojováno s Vaší osobou, veškeré údaje se zpracovávají zcela anonymně, dodržujeme platná GDPR pravidla a jsme členem SIMAR a ESOMAR sdružení.

V případě zájmu nás kontaktujte a my Vám pošleme na Váš e-mail detailnější informace a odkaz pro registraci do panelu. Poté, co se u nás registrujete, Vás budeme telefonicky kontaktovat, abychom si ověřili Vaši identitu. Pak Vám již budou chodit na e-mail dotazníky, které můžete vyplnit přímo z telefonu, nebo z Vašeho počítače, notebooku, tabletu.

Abyste měli chuť a trochu času sdílet s námi Vaše názory na různá témata (ku příkladu jaké jíte sýry, jaké bankovní služby využíváte, jaké jsou vaše politické preference, které typy charit vás oslovují nejvíce, jestli rádi tancujete, která reklama na konkrétní produkt se vám libí nejvíce a spoustu dalších různorodých témat). Ke spolupráci s námi potřebujete pouze email a internetové připojení.

Můžete se stát členem komunity 60 tisíc respondentů v České republice. Navíc nabízíme zajímavá témata dotazníků, dobrovolnost, anonymitu a flexibilitu na všech výzkumech a v případě zájmu, máte také možnost prostřednictvím nás přispět na dobrou věc.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:20 a více
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ, OZP, i od 15 let

Lokalita:Rokycany
ID inzerátu: 4323150     Vloženo: 19.01.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí