Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor CAD software - AutoCAD, Revit, Inventor, Fusion 360 - 400 až 600 Kč/hod

více o nabídce >>

Naše společnost je autorizovaným školícím středikem společnosti Autodesk. Do našeho týmu hledáme lektory pro školení aplikací AutoCAD, Revit, Inventor, Fusion 360 případně dalšího CAD software. Pracovní vytížení je možné dle dohody - od vytížení v rozsahu několika dnů v měsíci až po práci na plný úvazek. Naše společnost má pobočku v Praze (Jandova 135/2, přímo na metru Vysočanská) a v Kolíně. Provádíme školení v našich učebnách, online i u zákazníků pro celé republice. V současné době sháníme lektora především pro Prahu o okolí (dojezdová vzdálenost do 1 hodiny od Prahy). Délka školení v jednom dni je nejčastěji 5-8 hodin v časovém rozmezí mezi 8:00 až 17:00. Školení CAD software mají nejčastněji délku tři po sobě jdoucí dny. Od lektora požadujeme vynikající znalosti a praktické zkušenosti s vyučovanou aplikací. Očekáváme zájem o obor a ochotu se neustále sebevzdělávat. Možností je věnovat se školením i z dalších oblastí, například kancelářských aplikací, grafiky, tvorby webových stránek apod. V případě zájmu lze lektorskou činnost kombinovat s jinou prací nebo studiem. Lektoři jsou finančně ohodnoceni podle svých schopností a zkušeností. Lektoři mají přístup k nejnovějším aplikacím, podporujeme je při jejich vzdělávání a získávání certifikací. Lektoři mají k dispozici veškeré vybavení potřebné pro jejich práci. S přípravou na první školení novému lektorovi pomůžeme. Dostane od nás k dispozici řadu materiálů, možnost náslechů na školení a individuální přípravu se zkušenými lektory.

Velmi dobrou znalost a praktické zkušenosti s minimálně jednou z těchto aplikací AutoCAD, Revit, Inventor nebo Fusion 360, znalost dalšho CAD software je výhodou. Výhodou je schopnost vést školení i z jiných oblastí, například grafiky, kancelářských aplikací, programování webových stránek, správy počítače, internetového marketingu atd. Pedagogické schopnosti Požadujeme minimálně středoškolské vzdělání technického směru nebo studium na vysoké škole technického směru

Možnost pracovního vytížení dle dohody - v rozsahu vytížení i jen několika dnů za měsíc až po plný pracovní úvazek Možnost dalšího rozvoje a sebevzdělávání, certifikace v oboru Přístup k nejnovějším verzím, vybavení (notebook, telefon atd.) podle rozsahu spolupráce V závisloti na pracovním vytížení spolupráci na základě DPP, ŽL i HPP.


Mzda:400 - 600 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:MD, Absolventi, OZP, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 4566375     Vloženo: 19.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí