Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 12 volných nabídek z lokality Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Grafik - příprava návrhů pro gravírování (brigáda)

více o nabídce >>

Hledáme grafika s estetickým cítěním, kterému by se líbilo projevovat svou kreativitu při zdobení hodinkových pouzder.

Tvoje práce začíná, když si u nás zákazník objedná hodinky se službou gravírování. Přímo v objednávce už zákazníci často uvádějí, co chtějí vygravírovat. Tvům úkolem nyní bude připravit dva grafické návrhy a poslat je zákazníkovi k posouzení. Společně se zákazníkem grafické návrhy doladíte. Po jeho finálním odsouhlasení, sám provedeš gravírování návrhu, pomocí laserové bezkontaktní gravírovačky, na dýnko hodinek. V případě složitějších návrhů je potřeba dýnko hodinek vyleštit, aby bylo dokonale čisté, jako na úvodním obrázku výše.
Požadavky
(1) Znalosti a zkušenosti s počítačovou grafikou

Zvládáte základy teorie počítačové grafiky a máte zkušenosti s nějakým grafickým programem, ideálně Adobe Photoshop. Nemělo by vám dělat problémy:

Vysvětlit rozdíl mezi vektorovou a rastrovou grafikou
Vysvětlit rozdíly mezi jednotlivými grafickými formáty
Vytvořit obrázek s průhledným pozadím pro web

(2) Estetické cítění

Umět technicky zvládnou přesné zadání, které vám někdo dá, je jedna věc. Ale udělat návrh tak, aby byl esteticky atraktivní a ideálně překonal očekávání zákazníka je věc druhá.

Grafik musí mít estetické cítění a mít a schopnosti vytvářet krásné, očekávání překonávající grafické návrhy. Chápe, jaký vliv mají při návrhu detaily, jako je symetrie, dobře zvolený font, dobře zvolené grafické prvky a dobře zvolené mezery mezi nimi.

Jeho cílem není zjistit u zákazníka všechny detaily, jak si návrh představuje a pak tyto představy naplnit. Zákazník totiž nezná všechny souvislosti, které mohou mít na výsledek vliv. Grafik je zná a sám zákazníkovi navrhne takový design, který by měl v ideálním případě překonat očekávání zákazníka.

Jak často tě budeme potřebovat

Máme práci klidně na 5 dní v týdnu, minimálně tě ale budeme potřebovat alespoň 3 dny v týdnu. Pracovní dny (Po-So) i pracovní dobu (7-18h) si můžeš vybrat podle toho, jak ti to vyhovuje.

Zaujalo tě to?

Navštiv naše webové stránky - sekci kariéra a tam se přihlaš.


Mzda:150 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4187761     Vloženo: 21.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí