Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 88 volných nabídek z lokality Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pokladní, až 125 Kč/hod, obědy/večeře, doprava a koupání ZDARMA.

více o nabídce >>

Hledáš přivýdělek ke studiu? Hledáš brigádu, která tě naplní svou rozmanitostí a každý pracovní den tě může potkat něco nového? Do našeho Aqualandu Moravia právě hledáme nové tváře na pozici POKLADNÍ. Šanci u nás mají brigádníci, kteří jsou ochotní chodit hlavně o víkendech a zároveň vzít i pár směn v týdnu. Můžeme ti nabídnout různorodou brigádu, skvělý kolektiv a zajímavé benefity. Pročti si řádky níže, a my budeme rádi, když se nám na inzerát ozveš, těšíme se na tebe! Tvojí náplní práce bude: Práce na pokladních systémech. Prodej vstupenek. Kontrola aktuálnosti ceníků a propagačních materiálů a jejich doplňování. Udržovat čistotu v prostorech pokladen a jejich okolí. Zpracování denních tržeb a uzávěrek. Pozice startuje od 09:00 hodin ráno. Dopravu z Brna → Aqualand Moravia i zpět je pro brigádníky zajištěna! Bližší informace rádi zodpovíme po telefonu.

Plnoletost. Zaslání životopisu. Odolnost vůči teplu a stresu. Zodpovědnost a spolehlivost. Chuť rozvíjet své dovednosti a umět máknout.

Vstup zdarma do Aqualandu Moravia pro brigádníka i jeho nejbližší, a to včetně wellness Forum Romanum. Zajištěnou dopravu Brno ←→ Aqualand Moravia zdarma. Dotované obědy a večeře s možností výběru ze dvou jídel. 30% sleva na všechny produkty (zboží, služby, jídlo, nápoje). Firemní akce pro zaměstnance. Volný vstup do solné terapie. Zaměstnaneckou prádelnu. Odpočinkovou chill out zónu s kuchyňkou. A hlavně rozmanitou brigádu plnou zábavy!


Mzda:120 - 125 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi, MD

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4326429     Vloženo: 24.01.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí