Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA


Co děláme?

V roce 2014 vznikl nápad, jakým způsobem zprostředkovat dětem i jejich rodičům kvalitní doučování bez starostí. Z nápadu se rychle stala realita a za několik let působení na českém a slovenském trhu máme tisíce spokojených klientů.

Ve Škole Populo se věnujeme individuálnímu doučování dětí, studentů i dospělých. Doučujeme všechny předměty základních, středních a vysokých škol spolu s cizími jazyky. Naši klienti u nás najdou podporu v případě, že si jejich děti potřebují zlepšit známky, pomoci s přípravou na přijímací zkoušky, maturitu a nebo se jen chtějí ve vybraném předmětu posunout dál. 

Nedílnou součástí Školy Populo jsou lektoři, kteří týdně odučí téměř 4 000 lekcí! Proto spolupracujeme s více než 700 lektory po celé ČR, kteří u nás mohou učit prezenční formou nebo online. Prezenční doučování probíhá na našich pobočkách v moderně vybavených učebnách, kde naši lektoři i studenti najdou příjemné zázemí. Všichni noví lektoři u nás prochází vstupním pohovorem a školením. 

O klienty a lektory se stará tým zaměstnanců Školy Populo, který se neustále rozrůstá. Náš tým tvoří obchodníci, markeťáci, IT specialisté, metodici, koordinátorky lektorů a spoustu dalších skvělých kolegů a kolegyň! O nepřetržitý chod našich poboček se starají koordinátorky doučování.

Cílem Školy Populo je vytvářet příjemné prostředí pro doučování, kde každý dosáhne skvělých výsledků. 

Příběhy:

Zuzana, lektorka českého jazyka

Zuzana působí jako lektorka českého jazyka ve Škole Populo už od roku 2017.

Proč se stát součástí týmu Školy Populo?

U nás tě práce bude bavit a bude ti dávat smysl. Každý zaměstnanec a lektor ve Škole Populo je součástí úspěchů našich klientů a zároveň úspěchů naší společnosti.

Staň se posilou našeho týmu, ve kterém oceníme empatii a nadšení z pomoci druhým. Ve Škole Populo na tebe čeká kolektiv, kde nosíme úsměv na tváři a máme přátelskou atmosféru.

 

Co nabízíme novým lektorům?

- pestrou nabídku volných kurzů
- časově flexibilní práci
- dlouhodobou spolupráci a praxi ve vzdělávání 
- potvrzení o praxi pro zaměstnavatele či školu
- rozvoj prezentačních i pedagogických schopností
- možnost kariérního a finančního růstu
- účast na projektech (např. tvoření zadání testů pro studenty)
- doučování v moderních a plně vybavených učebnách
- Benefity pro lektory: učebnice a materiály k dispozici v učebnách i online; podpora metodického centra; občerstvení na pobočkách zdarma; (možnost tisku materiálů k výuce na pobočkách zdarma), zvýhodněné lekce pro tebe ve Škole Populo

 

Co nabízíme novým zaměstnancům

- práci na HPP nebo DPP
- moderní a příjemné pracovní prostředí
- částečně flexibilní práci (v rozmezí 08:00 - 20:00 hod.)
- zvýšení finančního ohodnocení po zkušební době
- možnost profilace a kariérního růstu ve Škole Populo
- účast na vzdělávacích nebo zaměstnaneckých projektech 
- Benefity pro zaměstnance: 25 dní dovolené; sick days; stravenkový paušál; příspěvek na životní pojištění; příspěvek na telefonní paušál; Multisport karta; pitný režim na pracovišti zdarma; zvýhodněné lekce pro tebe i tvé rodinné příslušníky; jazykový kurz zdarma

 

 

 

Škola Populo

Horní Náměstí 27

Olomouc, 779 00

IČO: 03870677

http://www.skolapopulo.cz

logo firmy: Škola Populo
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí