Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník/pracovnice údržby Zlín

více o nabídce >>

Co u nás budete dělat? Obsluhovat elektro zařízení a elektro instalace. Budete spolu s ostatními údržbáři zajišťovat chod budov a areálů, aktivně spolupracovat při odstraňování závad vzniklých při provozu. Komunikovat se zaměstnanci i vedoucími jednotlivých úseků za účelem bezproblémového chodu budov. Provádět všestranné údržbářské práce související s chodem budov a areálů (zeleň / sníh).

Vyučení a praxi v oboru elektro min 3 roky. Osvědčení dle NV 194/2022 Sb. §5 a vyšší (dříve vyhláška 50). Dochvilnost, přesnost a pečlivost jsou pro Vás samozřejmostí. Týmový přístup a komunikativnost, časovou flexibilitu. Základní znalost práce na PC. Řidičský průkaz sk. B. Práci na vysokozdvižné plošině. Trestní bezúhonnost. Zájem o dlouhodobou spolupráci. Dobrou fyzickou zdatnost.

Stabilitu a jistotu, skvělý pracovní kolektiv. Nástup dle domluvy. Práce na hlavní pracovní poměr v moderním prostředí na Obchodním domě ve Zlíně. Máme skvělý program zaměstnaneckých benefitů a výhod (stravenky v hodnotě až 4 220 Kč/měsíc, zvýhodněné nákupy na našich e-shopech, zvýhodněné volání a 14 GB dat pro zaměstnance a rodinu, příspěvek na životní/penzijní pojištění, benefitní volno). Po zkušební době se můžete těšit na příspěvek na volnočasové aktivity a zdraví v hodnotě až 1 820 Kč za měsíc.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 4568864     Vloženo: 22.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí