Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha-východ >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kuchař - 250 Kč/hod., ranní směny Říčany Praha

více o nabídce >>

Rosteme a intenzivně pracujeme na nových projektech v oblasti gastronomie a potravinářské výroby s cílem efektivně propojit nejmodernější technologie s kuchařským řemeslem, centrálně vyrábíme produkty v duchu kuchařské techniky Mise en place a produkty potravinářské výroby. Samostatná příprava pokrmů na svěřeném úseku podle zadání šéfkuchaře a odsouhlasených receptur. Ekonomické nakládání se surovinami, kontrola gramáže a dodržování standardů společnosti. Informování o stavu zásob a plánování objednávky. Účast na přípravě pokrmů a výdeje jídla, udržování čistoty pracovních ploch a náčiní. Zodpovědnost za kvalitu pokrmů a minimalizace ztrát. Spolupráce s týmem a reprezentace firmy.

Příjemné vystupování. Vyučení a praxi v oboru. Zkušenost s prací kuchaře. Samostatnost, ale i schopnost práce v týmu. Zodpovědnost, spolehlivost a časovou flexibilitu.

Stabilní a dlouhodobá spolupráce, možnost být u nového ojedinělého projektu v rámci gastronomie. Skvělou partu profíků, dobrou náladu v týmu. Mzda 250 Kč/hod. + osobní ohodnocení + příplatky Ranní směny od 7-15:30 hod., po rozšíření provozu dvousměnný provoz


Mzda:250 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Říčany
ID inzerátu: 4566014     Vloženo: 18.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí