Informace o pracovním místě
Rosteme a intenzivně pracujeme na nových projektech v oblasti gastronomie a potravinářské výroby s cílem efektivně propojit nejmodernější technologie s kuchařským řemeslem, centrálně vyrábíme produkty v duchu kuchařské techniky Mise en place a produkty potravinářské výroby.
Samostatná příprava pokrmů na svěřeném úseku podle zadání šéfkuchaře a odsouhlasených receptur.
Ekonomické nakládání se surovinami, kontrola gramáže a dodržování standardů společnosti.
Informování o stavu zásob a plánování objednávky.
Účast na přípravě pokrmů a výdeje jídla, udržování čistoty pracovních ploch a náčiní.
Zodpovědnost za kvalitu pokrmů a minimalizace ztrát.
Spolupráce s týmem a reprezentace firmy.
Příjemné vystupování.
Vyučení a praxi v oboru.
Zkušenost s prací kuchaře.
Samostatnost, ale i schopnost práce v týmu.
Zodpovědnost, spolehlivost a časovou flexibilitu.
Stabilní a dlouhodobá spolupráce, možnost být u nového ojedinělého projektu v rámci gastronomie.
Skvělou partu profíků, dobrou náladu v týmu.
Mzda 250 Kč/hod. + osobní ohodnocení + příplatky
Ranní směny od 7-15:30 hod., po rozšíření provozu dvousměnný provoz
Mzda: | 250 Kč/měs. |
Počet míst: | 2 |
Úvazek: | Plný |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Říčany |