Informace o pracovním místě
spolupráce při sestavování jídelního lístku a sledu pokrmů,
dodržování norem pro jednotlivé pokrmy,
dodržování kvality jednotlivých pokrmů,
příprava a úprava pokrmů a produktů,
vydávání pokrmů, aranžování bufetů a banketů,
vedení stanovené evidence.
vyučení v oboru kuchař/ka,
alespoň 1 rok praxe ve stravovacím provozu výhodou,
ochota, flexibilita, slušné vystupování a kladný přístup k seniorům,
dobrý zdravotní stav,
Náplň práce:
samostatně připravuje, upravuje a podává studená i teplá jídla dle pokynů hlavního kuchaře, výroba dietních jídel,
příprava a výdej celodenní stravy (snídaně, oběd, svačiny, večeře),
výroba a výdej běžných druhů teplých jídel, studená kuchyně, moučníky.
Nástupní plat: tř. 6 ( až 26.690 - dle odborné praxe),
odměňování dle přílohy č. 1 nařízení vlády č. 341/2017 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě, ve znění pozdějších předpisů),
osobní příplatek ihned při nástupu,
příplatky za víkendy, svátky dle ZP,
letní, zimní a čtvrtletní odměny,
příspěvek na stravování,
pracovní doba rozvržená nerovnoměrně (krátký/dlouhý týden),
5 týdnů dovolené,
podnikové jesle,
stabilní, důstojné a příjemné pracovní prostředí v příspěvkové organizaci – sociální zařízení,
Multisportkarta - i pro rodinné příslušníky,
roční příspěvek z FKSP,
předpokládaný nástup: ihned nebo dle dohody
pracoviště: | Praha, Praha 10, Sámov..., Praha |
NástupNástup: | Ihned |
Mzda: | 29 000 - 31 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Vhodné i pro: | OZP, Absolventi |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Firma: | Centrum sociální a ošetřovatelské pomoci v Praze 10, příspěvková organizace |
Zadavatel: | Barbora Koldová |
Lokalita: | Praha |
Zavolat: | Zobrazit kontakt |
![]() |