Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodní manažer

více o nabídce >>

Revelton Group je síť apartmánových hotelů. Zaměřujeme se na technologie, cool interiéry a bezkontaktní 5hvězdičkový servis. Jak Vás představujeme: Hledáte inovační řešení. Rozumíte, že čísla hrají důležitou roli ve sféře prodeje a máte analytické myšlení. Máte zkušenosti s koordinací týmové práce. Iniciativní a připravený pracovat samostatně. Chcete ovlivňovat strategii prodeje v síti apartmánů a aktivně ji realizovat. Chcete pracovat v mladém, přátelském týmu. Navíc si plně uvědomujete výhody práce na dálku. Zodpovědnosti: Hledání nových zákazníků: Identifikace potenciálních firemních a individuálních zákazníků. Aktivní hledání nových příležitostí pro zvýšení prodeje. Interakce se zákazníky: Vedení jednání a uzavírání smluv s firemními klienty a cestovními kancelářemi. Odpovědi na poptávky a poskytování informací zákazníkům. Správa vztahů se zákazníky: Rozvíjení a udržování dlouhodobých vztahů s klíčovými klienty. Zajištění vysoké úrovně služeb pro udržení zákazníků. Vývoj strategie prodeje: Účast na tvorbě strategie prodeje a její realizace. Plánování a realizace akcí na podporu prodeje. Analýza prodejů: Sběr a analýza dat o prodejích. Poskytování pravidelných zpráv a doporučení pro zlepšení výsledků. Účast na událostech: Představování hotelu na průmyslových akcích a veletrzích.

Praxe na pozici obchodního manažera v hotelnictví v ČR minimálně 2 roky. Zkušenosti se spoluprací s cestovními kancelářemi. Znalost anglického jazyka (nadprůměrná úroveň) pro samostatné jednání s partnery. Připravenost pracovat v režimu multitaskingu, rychlému učení a dobrý přístup k inovacím.

Konečná mzda a podrobnosti jsou projednány s úspěšným kandidátem Bezplatné noci v zařízeních sítě. Plný úvazek nebo dohodou (vše záleží na vašem přání) Práce na dálku.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny
vzdělání:Vysokoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4571144     Vloženo: 27.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí