Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Realitní makléř - nadstandardní výdělky, svoboda, home office

více o nabídce >>

Náplň činnosti realitního makléře se skládá z vyhledávání nemovitostí, které zprostředkovává k prodeji nebo pronájmu. Dojednává s majiteli konkrétní podmínky prodeje nebo pronájmu, uzavírá kupní, nájemní nebo podnájemní smlouvy a přepočítává či stanovuje výši provizí. K celé činnosti pak vede podrobnou dokumentaci.

Základem naší práce je důvěra, proto hledáme důvěryhodného kolegu, a to jak směrem ke klientů, tak ke společnosti. Nevadí, že nemáte roky praxe, jsme přesvědčeni o tom, že šikovný jedinec se smyslem pro obchod se od nás rád a rychle vše naučí.

Smysl pro fair play. S každým klientem jednáte rovně a ctíte zásady slušného chování. Dobrá pověst je vaší nejsilnější zbraní.
Jako realitní makléř/ka musíte být empatický/á, umět svým klientům naslouchat, být jim dobrým a trpělivým rádcem.
Zkušenosti z oboru vítány.

Do začátku od nás dostanete: naše know-how v oboru, pomocnou ruku kdykoliv, skvělý kolektiv, online kancelářský software, vlastní email a telefon, flexibilní pracovní úkoly - práce z domova samozřejmostí.

Příjmy bez limitů – odměnou za vaši práci budou nadstandardní výdělky a absolutní svoboda. Neexistuje horní hranice, kolik si jako makléř u nás můžete vydělat. Díky propracovanému systému provizí získáte příležitost k výdělkům, které dalece převyšují celorepublikový průměr. Navíc se o svou odměnu s nikým nedělíš - od nástupu dostáváš mzdu, o které si u konkurence můžeš nechat zdát.

V RODINNÉ REALITNÍ nejste ničí podřízený. Nejste náš zaměstnanec, ale obchodní partner. Proto nám záleží na vašem profesním růstu a úspěchu v podnikání. Pomoz nám svými schopnostmi a nasazením dále posilovat dobré jméno naší firmy!


Mzda:20 000 - 80 000 Kč/Úkol
Počet míst:2
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3825808     Vloženo: 15.02.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí