Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

SW Tester - Testing of Embedded Terminals

více o nabídce >>

Jako Tester nám v MyQ pomůžeš budovat unikátní software propojující stovky multifunkčních tiskáren s tisíci uživateli, kterým šetří čas, ať už díky mobilní nebo serverové aplikaci. Budeš pracovat v menším mezinárodním týmu, z pohodlí moderní kanceláře s výhledem na Prahu 9 a dostupným parkováním. Co Tě u nás čeká? - Budeš součástí dynamického týmu, který si zakládá na otevřené a přátelské kultuře. Při práci preferujeme volnost myšlení, žádné zbytečně limitující procesy. - Pracujeme agilně. Organizujeme si práci do dvoutýdenních sprintů. Když dotahujeme deadliny, může to být občas trochu stres, ale naopak na začátku každého sprintu máme čas věnovat se automatizaci testů a vlastnímu rozvoji. - Máme zajímavý Tech Stack. Používáme interní nástroje, ale také Confluence, JIRA, Postman, Hyper-V, PowerShell, Git, TeamCity, Test Rail a další. - Čeká Tě každodenní spolupráce s developery, reportování bugů s návrhy na jejich nápravu. Tvorba a úprava testů pro embedded terminály a jejich propojení s tiskárnou, ale i manuální testování frontendové aplikace. Denní stand-upy, zhodnocení a plánování sprintů. Nejedná se pouze o testování webu!

Hledáme právě TEBE, pokud: - Orientuješ se v SW, ale ani HW Ti není cizí; velmi oceníme předchozí zkušenosti s testováním SW - Máš minimálně středoškolské vzdělání s IT zaměřením nebo odpovídající IT kurzy - Tvé technické znalosti zahrnují Windows OS, sítě a síťové protokoly, základy virtualizace a serverů. - Víš co je to TCP, UDP, Wireshark, VirtualBox nebo VMware? - Zvládáš plynule komunikovat v angličtině – náš tým je mezinárodní a často budeš komunikovat s programátory cizinci - Rychle se učíš, máš analytické myšlení a záleží Ti na detailech - Znalost Confluence, JIRA a Postman je výhodou, ale ne podmínkou Pokud umíš nějaké programovací jazyky – máme další téma na pohovor! :)

- Moderní kanceláře s pěkným výhledem (8. patro) v blízkosti metra, tramvaje, obchodního centra a O2 arény - Špičkový notebook a druhý monitor na stole - Polohovatelné stoly - nemusíš celou dobu jen sedět - Přestože máme rádi naše kanceláře, home office jednou týdně přijde vhod - Naši zakladatelé jsou programátoři – management firmy Ti rozumí - Parkování – v garážích OC Harfa máme parkovací místa pro auta i kola - Kvalitní italská káva po celý den – pravidelné dávky kofeinu jsou zaručeny - Týmové aktivity – Friday Beers, Grill party, teambuildingy, rádi i sportujeme - (bruslení, badminton, dokonce máme vlastní hokejový tým) - MultiSport karta, příspěvek na stravování - Jazykové kurzy Angličtiny


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3810324     Vloženo: 20.01.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí