Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno - venkov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Asistent/ka hotelového manažera - Aqualand Inn

více o nabídce >>

V čem budete pro naše klienty důležití? *Jejich rezervace, objednávky a platby budou správně administrativně zpracovány. *Všechny faktury budou řádně vystaveny a zaevidovány. *Hotelová agenda budou pod Vaší plnou kontrolou. *Manažer bude mít nachystány podklady pro svá obchodní jednání. *Speciální nabídky budou mít "Váš podpis". *Budete mít pod kontrolou pokoje (jejich čistotu, doplněné minibary). *V případě potřeby zastanete práci recepční/ho, případně jinou operativní hotelovou práci.

Co je důležité pro nás? *Komunikativní znalost německého nebo anglického jazyka. *V excelu umíte více, než řadit podle abecedy (vzorce, grafy apod.). *Přesvědčíte nás o Vašem zájmu o hotelový provoz (zkušenost z něj je vítána). *Ovládáte nebo se rychle naučíte ovládat hotelové rezervační systémy. *To, že víte, kde se hotel nachází a to, že víte, jak se do zaměstnání dopravíte. *Pokud Vám na služební cestu půjčíme vůz, přivezete ho, i sebe, v pořádku zpátky.

Co Vám mimo jiné nabízíme? *Vaší práce si budeme opravdu vážit. *Pracovní dobu od pondělí do pátku. *Nově vytvořenou pozici, na jejímž rozvoji se budete aktivně podílet. *Prostředí nově otevřeného hotelu v blízkosti největšího aquaparku v České republice. *Zapojíme Vás do realizace nových nápadů a projektů - náš malý tým totiž na mnoha věcech pracuje společně. *Mobilní telefon a notebook. *Dotovaný oběd s možností výběru ze dvou jídel. *Pitný režim zdarma po celý den. *Vstup do Aqualandu Moravia včetně Wellness Forum Romanum pro Vás i celou Vaši rodinu zdarma. *Placené volno navíc. *50% slevu na všechny typy masáží. *30% až 50% slevu na všechny produkty (zboží, služby, jídlo, nápoje). *Příspěvek na pojištění odpovědnosti zaměstnance proti škodám. *Firemní akce pro zaměstnance. *Dárek k výročí ve firmě. *Narozeninový dárek. *Volný vstup do solné terapie. *Sirnou koupel 1x měsíčně zdarma. *Právní poradnu. *Zaměstnaneckou posilovna. *Odpočinkovou chill out zónu. *Zaměstnaneckou prádelnu. *Zaměstnanecký bankovní účet a další bankovní produkty se slevou.


Mzda:21 000 - 23 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Pohořelice
ID inzerátu: 3483219     Vloženo: 19.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí