Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno - venkov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník/ce nočního úklidu

více o nabídce >>

Pracovní doba: 21:00 - 05:30 (systém dlouhý - krátký týden, tříčtvrteční úvazek na pracovní smlouvu). Nástupní mzda bez příplatků 15.640,- (130,-/hod). V ČEM BUDETE PRO NAŠE KLIENTY DŮLEŽITÍ?: *Když přijdou ráno do šaten, budou všechny šatny, včetně skříněk, čisté. *Nebudou se bát posadit kdekoli a kamkoli. *Uklizeno bude i v bazénových halách a Wellness Forum Romanum. *Atrakce a tobogány budou svítit čistotou.

CO JE DŮLEŽITÉ PRO NÁS?: *Vyhovuje Vám práce v noci. *Jste pečliví, a máte smysl pro pořádek. *Nebojíte se fyzicky náročné práce.

CO VÁM MIMO JINÉ NABÍZÍME?: *Vaší práce si budeme opravdu vážit. *Jednoduchou náplň práce, kterou se velmi rychle naučíte. *Stravenky v hodnotě 70,-. *Pitný režim zdarma po celý den. *Zaměstnanecký oděv. *Vstup do Aqualandu Moravia včetně Wellness Forum Romanum pro Vás i celou Vaši rodinu zdarma. *30% až 50% slevy na produkty Aqualandu Moravia. *Jazykové kurzy, počítačové kurzy a kurzy odborného vzdělávání zdarma. *Dárky k výročí pracovního poměru a narozeninám. *Zaměstnaneckou posilovnu. *Firemní akce v areálu aqualandu i mimo něj. *Procedury ve Wellness Forum Romanum (kryokomora, sirná lázeň, lymfodrenáž).


Mzda:15 640 - 16 500 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD
vzdělání:Základní

Lokalita:Pohořelice
ID inzerátu: 3219419     Vloženo: 11.03.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí