Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Plzeň >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Prodavač/ka v odd. BAREV - benefity 2 000 Kč čistého měsíčně (Plzeň)

více o nabídce >>

Dokážete poradit vhodnou barvu tápajícímu zákazníkovi a vypočítat množství potřebného nátěru pro jeho projekt? Jste vyučeným malířem nebo jsou barvy vaším koníčkem? Potom se přidejte k nám, aktuálně hledáme do týmu nové kolegy/ně! Co bude vaší náplní práce? * Komunikace se zákazníky ohledně sortimentu barev (interiérové a fasádové barvy, omítky, tapety, laky, lepidla, tmely, …) * Namíchání přesného odstínu jakékoliv barvy našim zákazníkům * Doplňování a vybalování zboží * Vystavování nových výrobků a jejich prezentace na oddělení * Kontrola cen výrobků, pravidelné inventury zboží * Jednoduchá práce na počítači (objednávka zboží pro zákazníky, sledování zásob, e-mailová korespondence)

Jak si vás představujeme? * Rád/a pracujete s lidmi a jste komunikativní * Orientujete se v sortimentu barev * Prokazatelná praxe v oboru je pro vás výhodou * Jste počítačově gramotný/á * Vaše zkušenosti s VZV jsou velkou výhodou, ne podmínkou

Co vám můžeme nabídnout my? * Benefity 2 000 Kč čistého měsíčně dle vlastního výběru (stravenky, kultura, sport, cestování aj.) * Peníze navíc při splnění plánovaného obratu prodejny * 2× ročně můžete získat hodnotící prémii * Mimořádný benefit v případě narozenin, svatby, narození dítěte nebo při pracovním jubileu * Směny v krátkém a dlouhém týdnu * V případě směn v krátkém a dlouhém týdnu dva týdny dovolené navíc * Smlouvu na dobu určitou, po zapracování na dobu neurčitou Dále jako náš zaměstnanec můžete získat: * Vybraný sortiment BAUHAUS s 10% slevou * Poukaz na nákup vánočního stromku a kapra * Můžete si půjčit nářadí nebo přívěs v naší půjčovně s 50% slevou a bez kauce * Odborná školení od našich dodavatelů Je tato pozice vhodná právě pro vás? Pošlete nám svůj životopis. Budeme se těšit na setkání s vámi.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Plzeň
ID inzerátu: 3615079     Vloženo: 15.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí