Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista obchodního oddělení – odměny až 60 000 Kč

více o nabídce >>

Ve Škole Populo rozšiřujeme tým obchodníků v centru Olomouce, kteří pečují o naše klienty v České republice i na Slovensku. Na této pracovní pozici budete komunikovat s našimi novými klienty, představíte jim služby Školy Populo a zároveň si s nimi popovídáte o jejich představách o průběhu doučování. V případě klientova zájmu mu vysvětlíte, jakým způsobem u nás doučování probíhá, dáte mu doporučení vhodného studijního plánu a doučování mu zprostředkujete. Protože nezapomínáme ani na naše spokojené klienty, kterým již doučování skončilo, neváháme je kontaktovat znovu s novými nabídkami na doučování.

- Příjemný projev, proklientský přístup, empatii a vstřícnost. - Chuť učit se nové věci a podílet se na rozvoji firmy. - Uvítáme zapálenost a soutěživost. - Zkušenosti z oblasti obchodu výhodou. - Samostatnost a zodpovědnost.

- Fixní mzdu 24 000 Kč + odměny až 60 000 Kč měsíčně. - Navýšení mzdy po zkušební době a možnost Home Office. - Částečně flexibilní pracovní dobu Po-Pá (8:00 – 20:00 hod.). - Práci na IČO nebo HPP, plný nebo částečný úvazek. - 25 dní dovolené, sick days. - Multisport kartu, stravenkový paušál a příspěvek na telefonní paušál. - Káva a čaj na pracovišti zdarma. - Klimatizované příjemné prostředí. - Teambuildingové akce a tmelící večírky. - Zvýhodněné lekce pro vás i vaše rodinné příslušníky.


Mzda:24 000 - 60 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, OZP, OSVČ
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4568816     Vloženo: 22.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí