Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kroměříž >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Specialista/ka služeb zákazníkům - Tesco Holešov

více o nabídce >>

Jaká bude Vaše role? Stanete se podporou pro naše zákazníky, kolegyně/kolegy a postaráte se o: poskytování informací, řešení stížností a vyřizování reklamací zákazníků. koordinaci pokladní zóny tak, aby zákaznici nečekali ve frontě. prodej Tesco poukázek, tabákových výrobků. obsluhu terminálu SAZKA, Moneygram a dalších služeb. Nabízíme sjednaný pracovní úvazek 30 hodin týdně.

Uvítáme, pokud… jste komunikativní a prozákaznický/á. rád/a spolupracujete s ostatními a dokážete vyjít vstříc. si umíte zorganizovat svůj čas a úkoly. umíte pracovat na počítači, ovládáte balíček MS Office (výhodou, nikoliv podmínkou). jste zvídavý/á a máte chuť přicházet s novými nápady.

Budete u nás pracovat rádi, protože: při nástupu získáte 10% slevu na každý nákup v Tesco a další výhody od našich partnerů příspěvek na stravování vám vyplatíme ve mzdě. si užijete 25 dní dovolené. mzdu vyplácíme pravidelně k 10. dni v měsíci. dorovnáváme mateřskou/otcovskou dovolenou do 100% čisté mzdy, případně nabízíme 2týdenní otcovské volno nebo 8 týdnů placeného volna při adopci. nabízíme MultiSport kartu za zvýhodněnou cenu. se k ostatním chováme tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám. podporujeme vzdělávání, rozvoj, inovace a kariérní růst. odměňujeme věrnost a doporučení nového kolegy nebo kolegyně. každý rok získáte vánoční odměnu. Pokud nehledáte jenom práci, ale chcete mít kolem sebe i skvělé lidi, stabilitu a kariérní příležitosti, jste pro nás správný člověk na správném místě!


Mzda:15 900 - 17 925 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Holešov
ID inzerátu: 4166064     Vloženo: 10.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí