Informace o pracovním místě
Do kuchyně dvou špičkových hotelů v srdci Českého Krumlova, které jsou součástí renomovaného hotelového řetězce, hledáme zkušeného a motivovaného Sous Chefa. Hledáme silnou osobnost, která bude mít pod kontrolou každodenní chod kuchyně a bude spoluzodpovědná za udržení vysokých standardů kvality, organizace a efektivity.
Náplň práce:
• organizace, kontrola provozu kuchyně – zodpovědnost za její chod
• vedení hotelové kuchyně během absence šéfkuchaře
• plánování jídelního a nápojového menu, tvorba rozpočtů, objednávek
• úzká spolupráce s kuchaři na realizaci menu
• sledování trendů, využívání lokálních a sezónních surovin
• vedení, motivace a rozvoj týmu
• aktivní zájem o spokojenost hostů
• SOU/SOŠ (ideálně hotelová/gastronomie)
• praxe na obdobné pozici v gastronomii (min. 5 let)
• výborná čeština a angličtina
• PC dovednosti (MS Office)
• zkušenost s tvorbou menu, kalkulací rozpočtů, HACCP
• znalosti skladového hospodářství v kuchyni
• schopnost organizovat práci a kontrolovat práci týmu
• inovativní přístup, smysl pro detail
• odolnost vůči stresu, multitasking
• přátelská povaha, spolehlivost
• prestižní pracovní pozice s možností dalšího růstu
• velmi zajímavé finanční ohodnocení
• roční bonusy až do výše měsíční mzdy
• příležitost pro uplatnění vlastních nápadů
• firemní benefity
• stravování zdarma
pracoviště: | Český Krumlov (Český K..., Český Krumlov |
NástupNástup: | Dle domluvy |
Mzda: | 45 000 - 50 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Firma: | CentralWork s. r. o. |
Zadavatel: | Andrea Slížková |
Lokalita: | Český Krumlov |
![]() |