Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Operátor/ka výroby - možnost denní i noční směny

více o nabídce >>

Co bude náplní vašeho dne? - Výroba serverů (manuální práce na výrobní lince s využitím elektrických šroubováků a scanerů). - Příprava a doplňování materiálu pro výrobní linky. - Kontrola a balení finálních výrobků pro zákazníka. - Jednoduchá práce ve stoje v klidném a čistém prostředí.

Co od vás očekáváme? - Máte minimálně výuční list nebo maturitu - Ovládáte základy práce s PC - Praxe v oboru není nutná, uvítáme i čerstvé absolventy a vše potřebné vás rádi naučíme - Práce je vhodná pro muže i ženy.

A co můžeme nabídnout my vám? - Kompenzační bonus za noční směny - Měsíční bonus - Nadstandartně hrazené přesčasy - Možnost speciálního osobního ohodnocení manažerem v případě velmi dobrého pracovního výkonu - Půlroční a roční bonusy na základě schváleného budgetu - Čisté pracovní prostředí - Přátelský kolektiv - Příspěvěk na stravování - Multisport karta za 480 Kč měsíčně - Zvýhodněný zaměstnanecký Vodafone tarif - Dovolená 5 týdnů - Příspěvek na penzijní připojištění - Káva na pracovišti zdarma (různá variace nápojů) - Vzdělání a rozvoj zaměstnance (školení v rámci pracovní doby) - Doprava na pracoviště z centra zdarma


Mzda:26 400 - 29 000 Kč/měs.
Počet míst:5
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4564683     Vloženo: 15.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí