Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

PEKAŘ/KA RANNÍ, ODPOLEDNÍ, NOČNÍ SMĚNY (8hod.), 30700Kč( HM BRNO BOHUNICE)

více o nabídce >>

RANNÍ, ODPOLEDNÍ A NOČNÍ SMĚNY VČETNĚ VÍKENDŮ A SVÁTKŮ. Ranní směna od 6:00 - 14:30hod., 8hod. směny) Příprava těsta a výroba sladkého i slaného pečiva podle našich receptur (vážení, mísení těsta, tvarování, zdobení, pečení). Rozpékání pečiva - doplňování a práce související s prodejem. Kontrola výstupní kvality výrobků. Kontrola trvanlivosti a datum spotřeby surovin. Vystavování hotových výrobků na prodejní plochu. Dodržování stanovených technologických postupů a udržování čistoty na pracovišti. Vykonávání inventur surovin i zboží. Zákazníkům poskytujete prvotřídní servis. Práce ve směnném provoze - Nerovnoměrně rozvržená pracovní doba. Ranní, odpolední a noční směny, víkendy a svátky. Plný úvazek 40hod/týden.

máte zkušenosti z prodejny, pekárny anebo vlastníte výuční list v daném oboru. dokážete efektivně plánovat a organizovat svoji práci. je odpovědnost a smysl pro detail Vaší silnou stránkou. jste otevřeni učit se stále nové věci. je vám více než 18 let.

Ihned získáte slevu 15 % na každý nákup v Tesco (ušetříte až 30 000 Kč/ročně) Dovolená 5 týdnů (+ další 2 dny volna po 6 letech) Stravenkový paušál v hodnotě 80 Kč vyplácíme ve mzdě Přispíváme na penzijní pojištění po jednom roce Odměna za doporučení nového kolegy Odměna za pracovní výročí Mzda je vždy vyplácena k 10. dni v měsíci Slevy a zvýhodnění u Tesco Mobile Rodina a Tesco Tesco Anděl je charitativní projekt od kolegů pro kolegy v tíživých životních situacích, se kterými si sami nedokážou poradit či jen velmi těžko. Dorovnáváme mateřskou a otcovskou dovolenou do 100 % čisté mzdy. Volno na doprovod prvňáčka do školy Dárkový koš k narození dítěte Volno při adopci nebo osvojení dítěte do pěstounské péče Možnost dodatečného neplaceného rodičovského volna až 18 týdnů Volno v souvislosti s umělým oplodněním Příspěvek na školní potřeby Jiné aktivity zaměřené na děti kolegů, jako Mikulášské besídky apod. Tesco a volný čas (well-being) MultiSport karta za zvýhodněnou cenu včetně možnosti doprovodných karet Občerstvení na pracovišti zdarma a pravidelné "Ovocné středy" Linka opravdové pomoci - odborné poradenství všem kolegům v pracovních i osobních záležitostech Slevy na kulturní akce - hurá do divadla nebo letní scénu! Slevy u cestovních kanceláří - hurá na dovolenou! Kariéra v Tesco Kariérní postup - Nezáleží na tom, zda chcete ve své kariéře stoupat výš, nebo se zlepšovat na své stávající pozici. Máme příležitost k učení pro každého. Interní školení, vzdělávací příručky a rozvojové programy Interní mentoringový program Možnost využít dlouhodobého neplaceného nebo kariérního volna Slevy u partnerů sleva na elektrokola slevy na mobilní telefony a mobilní služby slevy na počítačovou techniku slevy na vzdělávání slevy na bankovní produkty a další benefity, ze kterých si vybere každý kolega! Pokud nehledáte jenom práci, ale chcete mít kolem sebe i skvělé lidi, stabilitu a kariérní příležitosti, jste pro nás správný člověk na správném místě! Stačí kliknout na tlačítko odpovědět. #LI-DNI


Mzda:30 700 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4563850     Vloženo: 14.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí