Informace o pracovním místě
Do našeho týmu Jean Paul´s restaurant hledáme šikovného kolegu/kolegyni na pozici cukrář/ka, pomocný kuchař/ka.
Jedná se o práci na naší externí kuchyni, od pondělí do pátku, která je v areálu Technického muzea na ulici Purkyňova.
Budete zodpovědní za přípravu dezertů pro naše pobočky – od pečení po expedici. Převážně se zaměřujeme na italské dezerty. Jedná se také o výpomoc při přípravě jídel.
Do odpovědi přiložte nejlépe Váš životopis s informacemi o Vašich pracovních zkušenostech.
Co očekáváme?
- člověka s chutí pracovat, s alespoň základními zkušenostmi s přípravou dezertů a se zájmem se dále zdokonalovat
- někoho, kdo má týmového ducha
- je pro nás důležité mít 3P – Pozitivita. Poctivost. Pracovitost.
HPP
- mladý a přátelský kolektiv, férový přístup a podporu vedení
- zázemí stabilní a nadále rozvíjející společnosti
- práci, kde můžete uplatnit své dovednosti
- nadstandardní finanční ohodnocení
- finanční odměny za doporučení nových kolegů
- výplata na účet vždy k 15. dni v měsíci
- stravování za zvýhodněné ceny
NástupNástup: | Ihned |
Mzda: | Dle domluvy |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Vhodné i pro: | Absolventi |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Brno |