Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Brno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Pracovník/ce ve výrobě, chráněná dílna, R-O směna, Moravany u Brna

více o nabídce >>

Výrobní společnost zbývající se výrobou pružin, s rodinnou atmosférou a fajn kolektivem zaměstnanců hledá pro svou chráněnou dílnu: PRACOVNÍK/CE VE VÝROBĚ – CHRÁNĚNÁ DÍLNA Pracoviště: Moravany (dobrá dostupnost brněnskou MHD, cca 12 min chůze od zastávky tram č 2) Pracovní doba: střídají se ranní a odpolední směny po týdnu ideálně na 6 nebo 7,5 hodin/denně Při plném úvazku je pracovní doba od 6.00-13.45 a 13.45-22.00, při zkráceném adekvátní počet hodin Jaké činnosti budete vykonávat? Ruční dokončovací práce při výrobě pružin. Za použití tvářecích a obráběcích strojků: ohýbání plíšků, ohýbání oček, montáž, počítání kusů, balení, polepení etiketami, apod. Jednoduchá kompletace pružin za použití ručního nářadí – např. vrtačka, kleště. Jedná se různorodé práce, které je snadné se naučit.

S jakými kandidáty se rádi potkáme při osobním setkání? - Máte průkaz OZP/OZZ, ID – nabídka je určena pouze pro pracovníky se zdravotním postižením - (nutno docházet do firmy, není vhodné pro slabozraké, hluchoněmé, vozíčkáře) - Jste manuálně šikovní, máte ideálně nějakou zkušenost s manuální praxí z výrobní firmy - Můžete pracovat každý den pondělí - pátek a střídat R-O

Co Vám může náš klient nabídnout? Nástup ihned Stabilní zaměstnání, moderní pracovní prostředí a zázemí prosperující společnosti. První smlouvu na 1 rok s možností prodloužení v případě oboustranné spokojenosti Závodní stravování za zvýhodněných podmínek Týden dovolené navíc Firemní akce 13. plat Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete prosím Váš životopis (jako přílohu nebo klidně do mailu)


Mzda:100 Kč/hod.
Počet míst:3
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Základní

Lokalita:Brno
ID inzerátu: 4070430     Vloženo: 26.11.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí