Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Celá ČR >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Crypto data developer – python, remote

více o nabídce >>

Ahoj [JMENO], zdravíme tě z Crypkit appky! ???? Baví tě objevovat nová zákoutí technologické světa jako je blockchain či různé kryptoměny? Chceš být na začátku něčeho velkého a technicky zajímavého? Tak to si tuhle příležitost nenech ujít! ????

Kdo jsme?

Energická parta mladých lidí, která už tři roky společně maká na webové appce Crypkit. Pomáháme klientům sdružovat důležitá kryptoměnová data, vést kryptoměnové portfolio a rozhodovat se při důležitých investičních krocích. Prostě a jednoduše zefektivňujeme práci lidí s kryptoměnami se vším všudy a chceme být v našem oboru nejlepší na světě!

Jak do toho zapadáš?

Abychom mohli Crypkit posunout dál, potřebujeme do týmu další hlavu otevřenou. Hledáme nového člena týmu, python developera, který se bude prioritně věnovat sběru data z různých blockchains, DeFI služeb a tím pomáhat Crypkitu se posouvat na vyšší level!

Co potřebujeme, abys uměl?

Nepůjde to bez toho, aniž bys měl zkušenosti s programováním v Pythonu a PSQL (SQLAlchemy)
Rozhodně je potřeba mít zkušenosti s kryptem, DeFi a blockchainy – tvým hlavním úkolem bude získávat data z různých krypto služeb pomocí API, read-only smart contracts a nebo pomocí služby The Graph například pro projekty postavené na ETH (Curve, KeeperDAO, Badger či Sushiswap atd..) či jiných blockchain ecosystémech (Solana, Cosmos, Terra, Polkadot,…). Zajímají nás všechny data, které klienti potřebují vidět – Liquidity pools, DEXs, Staking, Lending/Borrowing, Farms
Přátelský a férový přístup, pečlivost a schopnost navrhnout komplexní řešení je jasná věc

A v čem je vlastně celá appka postavená a s čím se budeš moct setkat?

Tech stack Crypkitu: Python, PSQL (+ SQLAlchemy), Flask, Kubernetes-rancher, Docker, Gitlab + CI/CD, SonarQube, Sentry. Na frontendu jede JavaScript ES6, Vue.js, Webpack, Postman, Tailwindcss.

A co ti za to všechno nabídneme? ✨

Přátelské prostředí, skvělý mladý kolektiv (jako fakt! Je nám mezi 26 a 35 lety) a opravdu agilní přístup ???? Nebojím se cokoliv již nastaveného změnit či upgradovat, hlavně aby appka byla lepší a lepší
Neřešíme zbytečnosti a věříme, že na všem se dá domluvit. Rádi ti v čemkoliv vyjdeme vstříc a pokusíme se, aby ses u nás cítil jako v bavlnce ????
Víme, že zkušenosti něco stojí a nemáme s tím problém! Naše představa je 300 – 700 Kč/hod., finanční odměna závisí na tvých zkušenostech, velikosti spolupráce a vzájemné domluvě ????
Rozsah spolupráce může být v rozmezí half-time až po full-time – dle tvé preference.
Pracujeme ve full-remote režimu, ale kdybys přeci jen rád svou kancelářskou židli, můžeme ti zajistit místo v Praze (Karlín), Brně, Žilině a Kysuckém n. Mestě ????
Necháme na tobě, jestli chceš pracovat na HPP či IČO ✍️
Nabízíme dlouhodobou spolupráci na opravdu zajímavém projektu v oblasti kryptoměn – tahle práce tě prostě bude bavit ????
Proplácené vzdělávání, online kurzy atd., úzká spolupráce s krypto společnostmi a s tím spojené možnosti zapojit se do dalších zajímavých krypto věcí – programování smart contractů, psaní open source knihoven pro komunitu, účast blockchain celosvětových hackathonů a mnoho dalšího co tě tímto směrem napadne.
Ostatní benefity, jako je flexibilní pracovní doba nebo podpora tvého dalšího rozvoje, jsou u nás samozřejmostí. Rádi ti o nich povíme víc na pohovoru! ????
Myslíš, že by to mohlo klapat? Ozvi se mi tu na StartupJobs a pojďme probrat možnosti spolupráce. Budeme se těšit!

Nemáme zájem o nabídky jiných software houses s přeprodejem kapacit jejich vývojářů ani o headhunting služby.


Mzda:300 - 700 Kč/hod.
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Celá ČR
ID inzerátu: 3872828     Vloženo: 10.05.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí