Informace o pracovním místě
Porážení a opracování jatečních zvířat na jatkách (hovězí, vepřové, skopové)
Bourání, dělení a úprava JUT (hovězí ¼, vepřové ½ a skopové)
Čistý trestní rejstřík
Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství
Min. dosažené vzdělání: Výuční list
Výhodou je vyučení v oboru řezník – uzenář, případně rekvalifikace v oboru
Ochotu rozvíjet své schopnosti
Oceníme praxi a zkušenosti z provozu jatek a bourárny (vepřové, hovězí)
Stabilitu a zázemí firmy s dlouholetou praxí v oboru s mezinárodním rozsahem
Zajímavé platové ohodnocení
Zaškolíme Vás na danou pozici
Možnost ubytování v místě pracoviště
Krátkodobě turnusy v zahraničí (zejména EU)
V případě HPP, 4 týdny dovolené
NástupNástup: | Ihned |
Mzda: | 42 000.0 - 72 000.0 Kč/měs. |
Počet míst: | 15 - 20 |
Úvazek: | Plný, Zkrácený |
Vhodné i pro: | OSVČ, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Firma: | L&O services s.r.o. |
Zadavatel: | Radek Tůma |
Lokalita: | Celá ČR |
Zavolat: | Zobrazit kontakt |
![]() |