Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 13 volných nabídek z lokality Praha 9 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor ledního bruslení - víkendová brigáda - až 150,-Kč / hodinu

více o nabídce >>

Monkey´s Gym, tělocvičny pro předškolní děti, hledají zkušené, milé a spolehlivé lektory/lektorky na lekce ledního bruslení pro zimní sezonu. Jedná se o pravidelnou víkendovou brigádu po celou zimu, přednostně hledáme posily na celou sezonu na více termínů, nikoli na jednorázovou výpomoc. Lekce probíhají na pobočce Praha 9 o víkendech (většinou dopoledne). Termíny brigád lze domluvit dle vašich možností. Při spolehlivém přístupu, pravidelné spolupráci a větším počtu odučených termínů bonusový systém s příplatkem za pravidelnost.

- nadstandardní zkušenosti s ledním bruslením - spolehlivý přístup - lásku k dětem, ochotu s nimi pracovat a učit je novým věcem - minimálně středoškolské vzdělání - zkušenost se cvičením nebo prací s dětmi předškolního věku výhodou - nadstandardní klientský přístup, milé vystupování - týmového hráče

- pravidelnou víkendovou brigádu po celou zimu - uplatnění v mladé, dynamické společnosti - zaškolení v metodice - možnost dlouhodobých pravidelných brigád ve sportovním prostředi - zajímavé platové ohodnocení dle pracovního výkonu - nástup ihned PRACOVNÍ DOBA A ÚVAZEK: - pracovní doba dle vašich možností - možnost práce při studiu či MD - trvalý pracovní poměr v případě dobré spolupráce - místo výkonu práce Praha 9 V případě vašeho zájmu, zašlete prosím životopis s uvedením vašich zkušeností s prací s dětmi, časovými možnostmi a ideálně fotografií.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Praha 9
ID inzerátu: 3533529     Vloženo: 06.12.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí