Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality Praha 7 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

lektor/ka houslí

více o nabídce >>

Dobrý den, naše soukromá hudební škola, hudební škola Faktor v pražských Holešovicích, hledá talentovaného lektora/ku houslí. Otevření nových možností pro naše žáky a posílení našeho týmu jsou našimi hlavními cíli. Očekáváme: Flexibilitu a schopnost výuky v odpoledních hodinách, alespoň jeden den v týdnu, ideálně mezi 13:00 a 20:30. Přizpůsobivost a schopnost vytvářet inspirativní a efektivní výukové prostředí. Pokud cítíte, že můžete přinést své nadšení, dovednosti a schopnosti do naší školy, pošlete nám váš životopis. Těšíme se na setkání s vámi a na možnost společné spolupráce!

Máme níže uvedeny požadavky, protože je to jistý předpoklad kvality. Nicméně máme i řadu lektorů, kteří jsou dobří díky praxi. Pokud patříte mezi takové, nestyďte se ozvat. Absolvování I. (a II.) stupně ZUŠ nebo obdobné hudební vzdělání. Výhodou je studium/absolutorium na konzervatoři nebo v probíhajícím vzdělávacím procesu v oboru. Předešlé zkušenosti s výukou jsou také výhodou. Schopnost efektivně komunikovat a přizpůsobit výuku různým věkovým skupinám.

Práci na Dohodu o provedení práce. Věříme, že kvalitní výuka začíná kvalitními materiály, a proto máme k dispozici bohatou sbírku výukových materiálů a not, které jsou plně k vaší dispozici. Tím odstraňujeme běžnou starost s hledáním a přípravou materiálů, abyste se mohli plně soustředit na to, co vás baví a v čem excelujete. S naší podporou a zdroji můžete inspirovat a rozvíjet talent našich žáků bez jakýchkoli překážek.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 7
ID inzerátu: 4567971     Vloženo: 21.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí