Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 9 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Fotograf/ka reklamních ploch v mediální agentuře

více o nabídce >>

Popis pozice Máme pro tebe skvělou příležitost stát se součástí našeho týmu v zavedené mediální agentuře! Hledáme šikovného fotografa/brigádníka, kterému není cizí práce se zrcadlovkou a má alespoň základní znalosti s programy na úpravu fotek. Zároveň tě ale čeká drobná administrativa spojená s úpravou a evidencí fotek. Pracovní náplň Pravidelné focení reklamních ploch zrcadlovkou v terénu. Nárazově focení ve večerních hodinách, oceníme zkušenosti s dlouho závěrkou. Různé pochůzky a pojížďky. Práce na PC (Word, Excel, Google Docs), základní úprava fotografií.

Slušné vystupování, samostatnost, všestrannost. Řidičský průkaz, manuál, je nutností + aktivní řidič. Zkušenosti s focením (zrcadlovkou) a úpravou fotek. Dochvilnost a dodržování docházky, na které se domluvíme. Schopnost poradit si v každé situaci (při řešení různých úkolů). Znalost Prahy výhodou.

Flexibilní pracovní dobu (kolem 60h+ měsíčně, záleží na domluvě). Skvělý tým kolegů a přátelské pracovní prostředí. Účast na firemních akcích, teambuildingy viz náš fb. Možnost rozvoje do dalších oblastí mediálního a reklamního průmyslu. Odměna dohodou v rozmezí 160-200 Kč/hod v závislosti na typu pracovního úvazku - živnostenský list / DPČ. Pokud máš zájem stát se součástí našeho týmu a získat cenné zkušenosti v mediálním odvětví, neváhej a pošli nám svůj životopis s krátkým motivačním dopisem, ve kterém nám povíš, proč bys měl/měla být právě ty tou správnou volbou pro naši agenturu! Těšíme se na tvou odpověď a na to, že tě přivítáme v našem týmu! #brigáda #fotograf #mediálníagentura #pracovnípříležitost


Mzda:160 - 200 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 4567877     Vloženo: 21.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí